Top
Un pas înainte - OanaPustiu.com

POVESTEA TA SE CREEAZĂ DINAINTE DE NAȘTERE

Se spune că atunci când vrei să ascunzi adevărul, cel mai bun loc ar fi cel la vedere sau cel mai apropiat de tine. De numere suntem înconjurați. Le întâlnim oriunde mergem, în orice activitate întreprindem, ne putem poziționa în timp în funcție de aceleași numere. Biblia este plină de numere. Trăim într-o lume guvernată de acestea, o lume codificată, predeterminată. O lume în care Unitatea se manifestă în diversitate.

Fiecare cifră în parte ne poate furniza multe informații. O cifră care, în combinație cu o altă cifră formează numărul, iar ansamblul de numere formează o poveste ce este specifică fiecărui om în parte. Așa cum un sentiment conține în el o mulține de informații, la fel se întâmplă cu o cifră sau un număr. Fiecare cifră din cele nouă aduce la cunoștința omului o sumedenie de detalii pe care le găsim ușor la o simplă căutare pe google. Dar mult mai importantă decât descrierea lor este sinteza realizată în urma analizei unei date de naștere. Numerele sunt pline de semnificații, iar codificarea omului este în sine o poveste. Cu cât persoana ce o interpretează aspiră mai mult spre planul divin, își dezvoltă calitățile divine, este mai bună, mai smerită, mai iubitoare, îngăduitoare, cu atât ea poate să o decodifice mai bine, pentru că, până la urmă, oricine poate studia numerologia ca știință, dar puțini sunt cei care o interpretează și corect sau pot trece dincolo de vălul informativ.

În momentul naşterii, copilul primeşte amprenta influenţelor astrale, iar destinul său este înscris deja în structurile lui. Omul are un traseu predestinat, îi sunt impuse limitele. Singurul mod de a se elibera de limitările impuse este să restabilească conştient legătura cu Dumnezeu, să se trezească. Abia atunci se poate declara liber cu adevărat. Și această simbolistică o regăsim reprezentată în icoanele sfinților ce poartă deasupra coroanei nimbul ceresc a cărei semnificație este ieșirea din limitările terestre, din predestinare. Au reușit să scoată spiritul din captivitate.

Ştiinţa antică ne învaţă că în jurul nostru există o energie subtilă, un fluid sensibil care captează și înmagazinează cea mai ușoară formă de energie. Noi trăim în această energie în care totul se înscrie: cea mai mică emoție, gând, acțiune. Este o energie care este degajată de orice viețuitoare, de la oameni, animale, plante. I-au fost atribuite multe nume de-a lungul vremii, dar ceea ce contează cu adevărat este că oricine poate să îi imprime frecvențe noi prin tot ceea ce percepe. Ea înregistrează tot ce se întâmplă în univers. Şi asta se poate proba ușor prin faptul că sunt oameni cu abilități extrasenzoriale care pot citi informațiile despre obiecte, persoane, evenimente din trecut sau viitor.

Această energie are impact asupra universului în care trăim, dar ea nu are putere dincolo de limita universului. Cumva noi ne-am determinat destinele. Ne-am readus în timp și spațiu, ne-am limitat, predeterminat. Ne-am supus timpului prin perioade și cicluri. Cum se spune într-un limbaj colocvial: ne-am făcut-o cu mâna noastră.

Știm că ceea ce este în exterior se regăsește și în interior. Există corespondenţe între microcosmos şi macrocosmos. Dacă corpul nostru reprezintă limita, tot ce se regăsește în interiorul lui este în mișcare. Există mișcare și stabilitate. La nivelul macrocosmosului există constelațiile care sunt fixe și planetele care sunt în mișcare. Există o ordine în infinit și o mișcare în finit. La nivelul microcosmosului tendințele omului, sentimentele lui, gândurile lui sunt în mișcare și caută se se exteriorizeze.

Pe parcursul vieții, omul este supus influenței unei forțe mai înalte decât el, odată născut fiecare om e obligat să urmeze o anumită evoluţie: creşte, îmbătrâneşte şi moare. S-ar spune că această evoluţie nu ar depinde de el…și totuși avem modele a celor care au depășit orice limitare.

 

DE CE SĂ CUNOȘTI LUCRURILE ASTEA?

Cum de știi atât de multe despre mine? Cum se face că m-ai citit atât de bine?

Sunt întrebări pe care le aud din partea oamenilor cu care lucrez. Îmi place că îi pot surprinde de fiecare dată cu informații noi, despre care nu aveau habar, dar care fac mult sens pentru ei. Dar cel mai important din ceea ce eu le împărtășesc este că ei își culeg informațiile necesare dezvoltării lor și reușesc să înțeleagă că depinde doar de ei să poată depăși orice fel de codificare dinainte programată. Nu închei o sesiune fără să mă asigur de acest lucru!

A cunoaște aceste lucruri te ajută să ai o viziune de ansamblu asupra propriei vieți. Te ajută să afli lucruri esențiale despre structura ta psiho-emoțională și să înveți cum să operezi cu acestea în viața ta. Să afli aspecte legate de viața ta, de sănătate, de planul profesional, familial, sentimental, financiar, social. Să afli spre ce te îndrepți dacă nu faci niciun fel de schimbare în modul de gândire și simțire, comportament și acțiune.

Să afli ce elemente ai adus la viață din trecutul strămoșilor tăi, să afli ce fel de provocări ai de înfruntat în viață și modalitățile prin care îți găsești echilibrul. Să-ți identifici resursele, talentele și abilitățile pe care le poți folosi sau, din contră, care te pot doborî odată ce focusul tău este îndreptat doar către acestea pierzând din vedere însăși viața.

Te ajută să afli în ce stadiu ești, al omului care nu se cunoaște pe sine, care trăiește în inconștiență, a omului care știe să opereze cu propriile resurse, care a învățat să facă față celor mai dure provocări, care își cunoaște drumul dar care simte că nu-i împlinit sau a omului abia trezit care are nevoie să acceseze o altă dinamică a informațiilor.

 

De ce ar fi important să cunoști

Calea ta. Dacă orice plantă și animal are o menire, de ce omul ar fi diferit? Omul, care este desăvârșirea creației. Sigur omul are o cale a sa, ceva ce este plăcut sufletul lui, ceva care îi provoacă sufletul la creație. Omul se poate desăvârși prin activitățile pe care le desfășoară doar dacă acestea îi aduc bucurie, dacă îl îndeamnă ca dimineața să se trezească plin de dorința de a-și aduce contribuția creatoare.

Resurse și încercări. Resursele pe care le ai la dispoziție, pe care înaintașii tăi au avut grijă să ți le conseve și să ți le înmâneze la nașterea ta. Resurse de care te poți folosi pentru a avea succes în ceea ce întreprinzi. Dar și provocările pe care le ai de înfruntat în viață și cum le poți face față în cel mai echilibrat mod. Acele încercări pe care înaintașii tăi nu le-au trecut cu bine, asupra cărora s-au împotmolit și peste care tu ești îndemnat să treci.

Structura ta de bază și impactul transgenerațional. Codificarea pe care o ai înscrisă înlăuntrul tău, ce este formată din elemente energetice primite de la părinți.

Compatibilitatea în relație. Lecțiile de învățat în cuplu, menirea cuplului, provocările cuplului și factorii care ar putea duce la certuri, puncte forte și slăbiciuni. Beneficiile și căile de vindecare ale relațiilor din viața ta.

Karma și lecțiile de viață. Ceea ce ai de însușit și depășit în viața ta, sub codificarea primită la naștere.

Moștenirea ta. Ce ai de lăsat în urma ta, ca moștenire, urmașilor tăi.

Dar poate mai important decât să afli lucruri noi despre tine este să știi ce să faci cu noile informațiile primite și cum ar putea acestea să ajute la creșterea bunăstării propriei tale vieți și la depășirea propriilor limite.

 

CE RĂMÂNE DINCOLO DE CALCULE ȘI PREVIZIUNI

Rămâne faptul că ești înzestrat cu acea putere creatoare de la începuturile tale. Și niciodată n-ai creat ceva care să te domine, decât dacă tu crezi că te va domina. Când tu ai credința că un lucru exterior ție te domină, în acel moment nu mai rămâi stăpân pe viaţa ta.

Cum ar putea fi mai puternice numerele, stelele şi planetele în mişcările lor, decât cine le-a creat? Tu nu poți descoperi cine ești cu adevărat prin intermediul calculelor numerologice sau astrologice, pentru că ele nu reprezintă destinația finală. Aceste calcule nu sunt cele ce-ți decid destinul. Căci unde ar mai fi puterea și frumusețea de a visa, imagina şi crea? Ți-ai nega cu totul puterea creatoare. În schimb poți afla cum ți-a fost conturat destinul, ce au lăsat în urma lor strămoșii tăi și ce anume îți ghidează viața.

Dar este important să nu te lăși stăpânit de aceste calcule ci să observi doar cum ți-au fost codificați pașii de moșii și strămoșii tăi până în punctul în care te vei trezi. Cât timp ești adormit vei rămâne ancorat în aceste calcule, fie ele numerologice sau astrologice, fiind absorbit de ele. Și asta chiar poate deveni periculos pentru ființa ta pentru că-ți pui viața în mâna altora. Cedezi de bună voie cârma propriului vas.

Aceste discipline de calcul sunt doar instrumente care te pot subjuga sau înălța. Te coboară dacă-ți fundamentezi viaţa pe ele, dacă-ți reduci rangul creator la nivelul elementelor din care este construită creația. Sau te ridică dacă înțelegi că fac parte din călătorie dar că nu reprezintă destinația finală.

Ființa umană este extrem de ușor de citit după modul de gândire, trăire, comportament și caracter. Aspecte care se remacă și în propria lui codificare. Și da, omul este mai predispus la un anumit traseu în viață. Traseu care îi este impus de ritmul strămoșilor lui, dar pe care acesta îi poate depăși, putându-și recrea viața. Dacă îi place ceea ce strămoșii săi au creat pentru el în mod conștient sau inconștient, de cele mai multe ori, poate să continue. Dacă nu, este imperios necesar să afle că el poate depăși orice fel de calcule. Nici o stea și niciun număr nu își impune un ritm forțat în viața ta, decât dacă tu îi dai voie să te stăpânească și asta se întâmpă omului ce trăiește în inconștiență.

Știm că din toate timpurile omul a căutat în afară lui însuşi răspunsuri asupra destinului său. Și întotdeauna a fost mai reconfortant să dea vina pe astre, pe numere, pe predestinare, pe cei care le interpretează, pe orice voie din exteriorul lor, decât să caute în el însuși.

Contribuim la crearea propriului nostru viitor, fie că ne convine, fie că nu. Putem transforma destinul și putem fi stăpân sau sclav al propriei noastre împărății. Avem puterea să modificăm într-o clipă ceea ce nu ne place şi să reluăm frâiele conducerii propriei noastre vieţi.

La sfârşitul calculelor şi previziunilor este important de reținut că omul este o piesă foarte importantă în jocul vieții, poate cea mai importantă, iar viața fără el nu reprezintă nimic, nu are valoarea pe care i-o poate da omul și puterea lui de a însufleți creația.

 

Nota*

Toate cele amintite mai sus s-au conturat în urma lucrului cu analizele numerologice ale oamenilor cu care am lucrat. Dacă și tu dorești o sesiune personalizată te aștept cu drag să ne auzim.

 

Foto. Raphael Schaller

posteaza un comentariu