Top
Image Alt

Despre mine

DESPRE MINE

Dincolo de numele meu actual, sunt un spirit pe scena vieții, care se redescoperă pe sine prin propria călătorie. Se descoperă prin ceea ce scrie și prin ceea ce dăruiește oamenilor dornici să-și creeze în mod conștient povestea de viață.

Am început să simt că trăiesc în momentul în care mi-am urmat conștiința, inima și pasiunile. Când am înțeles că eu pot să îmi conturez propria viață și când am decis ca viața mea să fie una de poveste. Doar în acel moment a început și călătoria mea interioară, care mai apoi a oglindit călătoriilor mele exterioare prin lumea întreagă.

Iubesc să călătoresc, să scriu, să împărtășesc cu ceilalți idei și emoții; să descopăr povestea fiecărei călătorii. Ador ca simțurile mele să fie seduse și învăluite în farmecul unei povești. O poveste despre mine, despre tine, despre noi… o poveste cu și despre oameni.

oanapustiu-05
o

Calatoreste pana te vei regasi pe tine. Oana Pustiu

Iar această poveste capătă valoare printr-un strop de spiritualitate, prin esența unei lumi care există dincolo de simțurile fizice. O lume pe care am descoperit-o încă din perioada liceului, cu ajutorul firii mele autodidacte, prin propria cercetare și prin aprofundarea studiului diferitelor forme de terapie şi căi spirituale. Mi-am continuat călătoria prin experimentarea celor studiate și astfel am ajuns la anumite concluzii și trăiri, pe care m-am decis să le împărtășesc și celorlalți, ghidându-i astfel pe calea lor.

Din dragoste de oameni, în încercarea de a-i înţelege şi de a-i susţine în drumul lor evolutiv am devenit consilier și trainer. Întrebările, apelurile și nevoile cursanţilor m-au determinat să scriu și astfel în anul 2011 am debutat editorial cu lucrarea “Despre Spiritualitate”, o carte-interviu care cuprinde o scurtă introducere în lumea spiritualităţii. O carte cu întrebări și răspunsuri generale despre spiritualitate, întrebări care te conduc spre introspecție.

Periplul meu prin lumea spiritualității m-a determinat să continui să scriu, astfel făcându-și apariția a doua carte numită “Din Viața Unui Înger Întrupat”, o carte care îți va marca existența dacă o vei înțelege dincolo de cuvinte.

Pe plan profesional, mi-am descoperit pasiunea și dorința de a le oferi oamenilor sprijin psiho-emoțional și spiritual, în urma multiplelor povești de viață ale sufletelor care mi-au bătut la poarta inimii de-a lungul timpului.

4

Continente vizitate

30

Țări vizitate

126

Orașe vizitate

365

Zile în călătorie

Cu 10 ani la activ petrecuți în domeniul dezvoltării personale și al evoluției spirituale, mi-am stabilizat și diversificat cunoștințele prin diferite formări. Ca mai apoi să aleg să îmi împărtășesc experiența practică și cunoașterea ca trainer și consilier.

 

Călătoria mea profesională continuă în rolul de: trainer și consilier acreditat de Ministerul Muncii, coach, autoare de cărți, inițiatoare a mai multor conferințe naționale, dar și invitată, în calitate de speaker motivațional; antreprenor și fondator al unei organizații non-guvernamentale – care își propune să aducă sprijin și cunoaștere oamenilor care-și doresc mai mult de la ei și de la viață.

În prezent am reușit să îmbin armonios cunoașterea dobândită din diverse arii, astfel încât să îmi trăiesc viața în cel mai frumos mod, călătorind, experimentând, scriind și dăruind oamenilor din experiența mea. Iar confirmările pe care le primesc din partea oamenilor pe care i-am ghidat de-a lungul timpului nu fac decât să îmi dovedească că sunt pe calea cea bună. În urma îndrumării mele, a dorinței și implicării lor, au ajuns să se redescopere pe ei dincolo de măștile folosite zi de zi, au reușit să treacă cu brio testul neîncrederii în forțele proprii, să se elibereze de anumite frici și complexe, să-și îmbunătățească relațiile, să înțeleagă și să depășească situațiile de viață prin care au trecut și multe altele…

Ar mai fi multe de spus, dar este suficient pentru a-ți contura o idee despre mine.

CE SPUN CITITORII SI CLIENTII DESPRE MINE

Vezi în ce fel mi-am lăsat amprenta în viețile oamenilor

Iti multumesc Oana pentu indrumarile tale care mi-au fost de mare folos in viata si mi-au deschis ochii prin intunericul vietii mele.

Adina C.

Mi-ai luminat drumul fara sa imi dau seama, cu prezenta ta, cu vorbele tale si mai ales cu starea ta de spirit, pentru care iti sunt recunoscatoare. Atunci cand dau de greu, imi rasuna vorbele tale in minte, si prind din nou putere. Sa fii binecuvantata!

Elena Irina M.

Ceea ce am apreciat foarte mult la tine, a fost libertatea cu care te plimbi prin credintele si convingerile mele, a fost acea atentie si iubire neconditionata fata de mine ca om, spirit, suflet.

Andreea S.

Ai fost alaturi de mine in momentele cele mai grele si nu m-ai lasat sa cad atunci cand credeam ca nu mai am putere sa continui, mi-ai atins sufletul cu iubire si mintea cu intelepciune.

Bianca L.