Top
Image Alt

Intrebari frecvente

REGRESIE HIPNOTICA

Ce este o regresie hipnotică?

Regresia Hipnotică înseamnă să îți amintești lucruri – este ca și cum ai viziona un film de fantezie, doar că eroul principal ești chiar tu. Este o colaborare între partea conștientă și cea subliminală, în care partea ta conștientă va fi prezentă, dar într-o stare profundă de alfa, de relaxare, doar pentru a putea trece de bariera subconștientului, în căutarea de răspunsuri.

Dar scopul principal nu este doar de a-ți aminti, ci de a și curăța, de a ierta, de a rezolva o situație, de a înțelege și a elibera o emoție, un tipar, o credință limitativă. Amintirea este doar parte din proces, nu scopul final.

Ce se petrece mai exact într-o sesiune și ce fel de informații se pot accesa?

În mediul hipnotic se intră în contact cu partea ta profundă, se înfruntă “trecutul”, propriii “demoni” și diversele interferențe ce te pot bloca. Se rup bariere, se eliberează frici și credințe limitative. Se petrec schimbări la nivel subtil cu intenția obținerii rezultatelor în lumea fizică.

Se pot accesa informații din viața curentă, din alte vieți, din viața dintre vieți, din viața intrauterină, din non-viață – a energiei spirituale – cea fără trup sau din starea de non-viu. Astfel, vei afla detalii despre viețile trecute, perioada intrauterină, despre diferitele condiții impuse la reîncarnare, interferențe ale entităților, acorduri contractuale între suflete, control mental și multe altele.

De asemenea, multe din situațiile comune întâlnite ca puncte de interes sunt cauzate de cedarea propriei puteri și acordarea permisiunii de a interveni a unei alte ființe non-fizice într-un moment dificil din viața asta sau din alte vieți. Dar tocmai în mediul hipnotic îți poți folosi puterea creatoare pentru a schimba și a crea orice alte condiții dorești.

De ce anume trebuie să se țină cont atunci când se stabilește o sesiune?

De faptul că acesta este un serviciu oferit, nu un ajutor dintr-o poziție superioară ție, care poate crea dependență sau poate da accesul mult mai ușor diferitelor interferențe. Este un suport și o ghidare prin lumea ta profund interioară, iar munca, în vederea schimbării perspectivei, și responsabilitatea vor fi în mâinile tale.

Care sunt motivele pentru care nu se poate intra în starea hipnotică și ce soluții există?

Motivele pot fi diverse, de la blocaje mentale, rezistențe interioare, idei preconcepute, convingeri puternice. În principiu, nu îți dai voie să afli anumite informații.

Iar în acest caz intervine o a treia persoană – un telepat – care va intra în sesiune pentru tine și numai cu acordul tău. Acesta va accesa informațiile pe care le puteai accesa chiar tu. Este o persoană de suport care lucrează cu mine și care a fost aleasă și testată de mine personal.

Ce nu este regresia hipnotică condusă de mine?

Nu este o sugestie sau o programare a subconștientului. Nu se șterg anumite programe pentru a se adăuga altele, nu ești sugestionat pentru ca din acel moment să faci altceva. Deoarece o astfel de abordare nu are rezultate pe termen lung din cauza lipsei propriei conștientizării și a lucrului ulterior cu tine.

Viziunea mea este diferită prin faptul că eu vreau ca tu să știi, să conștientizezi, să ai emoții și trăiri. În urma sesiunii și a muncii personale să devii o persoană mult mai conștientă de sine și de propria putere, mai prezentă, mai sigură pe ea, independentă și echilibrată. Să-ți păstrezi puterea și voința și să redevii o ființă autonomă.

Când nu se poate realiza o sesiune în mod direct?

În cazul persoanelor care nu aud, schizofrenice, în comă sau alte stări în care nu pot vorbi și/sau nu au discernământ, persoane suferinde sau cu depresii severe, dureri acute, boli psihice. În cazul consumului de alcool și alte substanțe halucinogene, a oboselii cronice, în cazul femeilor însărcinate și a copiilor sub 14 ani. În astfel de cazuri se poate opta pentru un telepat (o persoană pregătită care va intra în regresie pentru tine).

În ce consta pre-sesiunea?

Pre-sesiunea constă într-o discuție de 20 minute în prealabil, perioadă necesară pentru:
– familiarizarea și îndepărtarea oricăror idei preconcepute pe care le poți avea; deoarece acestea ar putea conduce la diferite rezistențe care blochează accesarea informațiilor necesare
– aflarea scopului pentru care se dorește sesiunea de regresie hipnotică
– acordarea tuturor informațiilor strict necesare pentru desfășurarea optimă a unei astfel de sesiuni
– expunerea punctelor de interes, care pot fi referitoare la – relații, bani, sănătate, carieră, evoluție sau orice domeniu în care întâmpini o problemă, durere, blocaj, traumă, nelămurire etc.

În ce consta sesiunea propriu-zisă?

Sesiunea propriu-zisă de regresie hipnotică constă în:
– perioada de relaxare – regresia hipnotică fiind doar o amintire, pe care o poți accesa în urma unei relaxări, în care partea ta subliminală te poate conduce la o amintire sau un vis care reprezintă cauza ezoterică a situațiilor expuse în punctele de interes
– regresia hipnotică propriu-zisă, în care metoda de ghidare este una personalizată, care se poate schimba și inventa de fiecare dată în funcție de structura ta și de ceea ce se descoperă în mediul hipnotic
– ieșirea din starea hipnotică, prin deconectarea de tot, revenirea completă la timpul prezent și amintirea a tot ce s-a văzut și simțit în starea hipnotică.

În ce consta post-sesiunea?

Post-sesiunea, o etapă importantă în procesul tău de asimilare și schimbare, o etapă de restructurare în cadrul căreia tu ai puterea de a consolida noile informații obținute în timpul sesiunii.

Aspecte de luat în considerare:
– este un proces personal, în care este nevoie să înțelegi, iar acest lucru se întâmplă în urma unui proces de metabolizare a informațiilor accesate în sesiune (de reorganizare interioară)
– efectele și rezultatele resimțite în urma sesiunii pot fi variate (reglarea anumitor aspecte care pot căpăta o altă dinamică, percepția diferită asupra vieții, schimbarea lucrurilor chiar în mod radical…spre exemplu, ajungi la cauza de bază a unei situații actuale și o rezolvi, înțelegi implicațiile karmice și relațiile actuale, observi lucrurile ce au ramas nerezolvate din alte timpuri). Acestea depind de nivelul de conștiință și de evoluție a sufletulului, de propria conștientizare și de dorința de schimbare; lipsa rezultatelor apare în momentul în care tu nu conștientizezi și nu schimbi nimic la nivel mental, emoțional sau spiritual
– reechilibrarea și integrarea noilor condiții obținute în sesiune se pot manifesta prin diverse provocări pe care corpurile tale – energetic, fizic, mental, emoțional – le simt și le percep (cum ar stări ușoare de rău sau diverse reacții fizice și psihice)
– este necesară eliberarea minții de preocupările raționale, de analizarea în detaliu a sesiunii și în schimb de accesarea sentimentelor care te conduc la o stare de bine – cum ar fi bucuria, liniștea, pacea, fericirea…
– aflarea perspectivei mele personale la o perioadă de 2 săptămâni de la sesiune, aceasta doar în cazul în care există posibilitatea de a nu reuși să decodifici și să integrezi informațiile accesate în urma sesiunii cu privire la înțelegerea situațiilor descrise în punctele de interes.

CARTI

De unde te inspiri?

Orice poate fi o inspirație pentru mine. Natura, oamenii, poveștile lor, o melodie, un vers, o mâncare, o discuție, o vulnerabilitate, o emoție sau doar un gând.

Cum te-ai hotărât să scrii?

Am fost la momentul potrivit în locul potrivit. Am avut un flash la un moment dat în care m-am văzut scriind, dar am crezut că eu nu pot să fac asta, și nici nu știu cum. Dar a fost demult, acum știu că pot și mai știu și cum.

Pentru cine scrii și despre ce?

Pentru mine, pentru tine, pentru noi. Pentru cei care își dau voie să citească printre rânduri, pentru a se descoperi și a-și da seama de frumusețea lor, dincolo de cuvinte, gânduri sau emoții. Scriu despre transformare, evoluție, schimbare, într-un cuvânt – despre realitate. Dar o realitate care este învăluită în mister și descoperită doar de cei care au urechi să audă și ochi să vadă.

DESTINATII

Cum îți alegi destinațiile?

Nu fac o selecție, ci aleg locurile care-mi cheamă sufletul. Este ca atunci când cel mai sublim miros îți încântă simțurile, când papilele gustative savurează din plin o gustare preferată, când sunetele unei melodii face ca trupul tău să vibreze de bucurie, când privirile tale sunt încântate de cel mai sublim peisaj.

Care este bugetul mediu al unei călătorii?

Nu am un buget prestabilit, dar îmi fac un calcul aproximativ în funcție de destinație. De obicei, nu risipesc și sunt destul de calculată. Cheltuielile depind de mulți factori, cum a fi: destinația, tematica, cunoștințele avute în destinația stabilită. Când ai prieteni sau rude în anumite țări, și când te bucuri de tot ce ce-ți oferă tradițional locul respectiv este firesc să economisești mai mulți bani.

Cu aș putea și eu să îmi permit să călătoresc la fel ca tine?

Deja poți, dar nu știi că poți. Când există intenție și dorință în această direcție, doar un singur pas te mai reține, și anume, acțiunea. Ceea ce te îndepărtează de visul tău sunt convingerile, fricile, neîncrederile și, astfel, lista cu „visuri imposibil de atins” prinde viață.