Top
oanapustiu-08

SĂ ÎNCEPEM CĂLĂTORIA

Ideea site-ului s-a născut din dorința de a îmbina armonios călătoria exterioară cu cea interioară și de a crea un joc cosmic între cele două aspecte. De a aduna la un loc pasiunile mele, dorința de a inspira oamenii, de a explora lumea înconjurătoare, dar și fascinanta lume interioară.

Vom începe o scurtă călătorie prin meniul site-ului și te voi ghida să afli câte ceva despre mine, urmând să te conduc prin diverse destinații din lume, vizitate de-a lungul timpului, care au contribuit la dezvoltarea mea interioară și la bagajul de cunoștințe acumulat. Vei putea să te conectezi la esența locului prin fiecare imagine, dar și prin povestea din spatele fiecărei călătorii. Îți voi ghida pașii prin locuri magice, care te așteaptă și pe tine să le explorezi și să-ți aducă un strop de emoție și de magie în viața ta.

EXPLORARE

Te voi însoți într-o călătorie interioară, a cărei destinație finală va fi propria ființă. O călătorie care-ți va conduce pașii spre tine și descoperirea ta. Te va ajuta să îți  găsești răspunsurile la propriile întrebări și a căpăta o claritate cu privire la situațiile de viața prin care treci.

Bagajul cunoașterii tale va fi îmbogățit cu diverse articole structurate pe segmentele principale ale vieții, în funcție de interes, iar ca teme principale, am ales – evoluția  personală și spirituală, relațiile, sănătatea, banii și cariera.

Vom explora împreună o călătorie profundă în nuanțe colorate.

SFÂRȘITUL CĂLĂTORIEI

Acesta va avea de fapt un nou început pentru tine, prin exprimarea dorinței de a te reîntâlni pe tine, de a te redescoperi.

Interesul meu este ca tu să te cunoști, să îți găsești sensul în viață, să îți conștientizezi suficient valorile, limitele, obiectivele, pentru a avea reușite pe toate planurile – deoarece necunoașterea de sine conduce la riscul de a te încrede prea mult în alții și de a le ceda propria putere.

Dacă vrei să-ți începi propria călătorie programează-ți o întâlnire cu tine, asistată de mine personal.

Traieste, calatoreste, aventureaza-te, binecuvanteaza si nu regreta

Jack Kerouac

Nu mai actiona atat de mic. Tu esti universul in miscare extatica

Rumi

A fi tu insuti intr-o lume care cauta in mod constant sa te faca altcineva, este cea mai mare realizare

Ralph Waldo Emerson

Fii tu insuti, toti ceilalti sunt deja luati

Oscar Wilde

O calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas

Lao Tzu

CALATORESTE SPRE CEEA CE IUBESTI SA FACI

Vrei să afli mai multe despre tine, să îți găsești calea, să te dezvolți personal și spiritual? Să afli care îți sunt resursele și cum poți să te folosești de ele pentru a-ți crea o viață de poveste? Stabilește-ți o întâlnire cu Tine, asistată de mine personal.

Astfel, afli ce te pasionează și te motivează să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și cu bucurie în suflet.

DESCOPERA-TI POVESTEA

Află mai multe despre tine și povestea ta de viață