Top
9 Generație | Preconcepția-Sarcina-Nașterea

CUM A ÎNCEPUT TOTUL?      

Ca orice creație, a pornit de la o idee, de la o dorință care mi-a deschis sufletul. Dar, gândindu-mă mai bine, nici nu a fost vorba despre o dorință, pentru că dorința este personală, în interes propriu. Cred că aș putea-o denumi, mai degrabă, viziune.

Și asta pentru că viziunea are capacitatea de a conduce către inspirație. Doar că nu poți inspira fără un angajament complet, care trebuie să fie mai mare decât propriul interes. O viziune se poate manifesta doar dacă prinde viață în interior, iar pentru asta interiorul meu trebuia să fie deschis, curat, primitor. Periplul introspecției profunde își anunța prezența, iar lucrul cu Sine și cu structurile mele profunde era mai mult decât necesar pentru a fi pregătită să port în pântecul meu spiritual un asemenea proiect.

Să ai o viziune presupune să vezi ceva ce alții nu văd. O viziune nu se identifică cu ceva limitat. Lumea este lipsită de viziune, pentru că oamenii își doresc lucruri pentru ei, ei funcționează doar cu ajutorul conștientului, al intelectului. Dar conștientul funcționează doar prin intermediul datelor ce au fost introduse în el. Memorii, amintiri proprii sau ale altora, adică lucruri ce s-au petrecut deja. Cu aceste amintiri nimic nou nu se va întâmpla, pentru că este doar un amestec de lucruri vechi. Amintirile reciclează trecutul și asta este gândirea, în schimb atenția deschide uși nebănuite. În momentul în care am devenit atentă, am pătruns dincolo de uși și ce am descoperit m-a lăsat fără cuvinte.

Așa s-a născut un frumos proiect, de mare însemnătate și profunzime. El prinde viață prin mine, eu fiind doar un mijloc prin care el se poate împlini. Am avut o perioadă în care, pe lângă experiențele și inspirațiile proprii, am avut timp să studiez dintr-o perspectivă mult mai extinsă scrierile antice, abordările spirituale și energetice din vechime, ritualurile civilizațiilor antice care abordează tema nașterii, a sarcinii și a pre-concepției. Am studiat, de asemenea, scrierile regresioniștilor, ale diverșilor guru, clarvăzători, duhovnici și sfinți părinți, dar și ale medicilor ginecologi și neonatologi înzestrați cu har.

Dintotdeauna mi-am dorit o viață inspirată, dar pentru asta știam că trebuie să ajung să îmi cunosc pentru început lumea interioară. Am fost nevoită să trec testele pe care viața mi le pregătise cu privire la mine, la ceilalți, la lumea înconjurătoare – neîncredere, neiubire, neiertare, trădăre, supărare, nemulțumire, neacceptare. Trebuia să mă reclădesc, să mă creez cu fiecare zi ce trece.

Mi-am dorit să fiu inspirată și să inspir la rândul meu. Să dau naștere la ceva ce este mai mare decât mine, ceva ce mă provoacă zi de zi (fără pericol, nu există aventură) și spun asta pentru că este un proiect care nu-mi oferă nici siguranță, nici stabilitate, nici bani, ci doar riscuri (bani, timp, imagine) dar și… O MARE ÎMPLINIRE. Pare o nebunie, un risc prea mare și o pierdere de timp să te implici în ceva ce poate să nu producă nimic câțiva ani, îmi spune cineva dar… sincer, prefer să-mi pierd astfel timpul decât cu orice altceva. Unde nu există aventură, nu există nici oameni inspirați de tine, unde nu există provocare, nu există creștere. Când oamenii nu văd că ai capacitatea de a te dedica, angaja în ceva ce ei poate nu ar face-o, nici nu se vor simți inspirați. Iar eu îmi doresc ca ceilalți să se simtă cel puțin la fel de inspirați și liberi cum mă simt eu.

Oamenii au uitat să mai aibă idealuri frumoase, idealuri de a-i face pe ceilalți fericiți și de a avea grijă de ei. Planul material a devenit prioritar și le ocupă tot timpul. Doar că pacea interioară și fericirea o accesăm doar atunci când Dumnezeu (ca și Cauză Primară din care totul a pornit) devine prioritate în viața noastră și când începem să-i înțelegem planul. Un plan în care omenirea să găsească și să realizeze o cale pentru a-și depăși imperfecțiunea și incapacitatea de a iubi, o cale de a se transforma în persoane mai bune și de a crea noi condiții de existență. O cale prin care pot să perpetueze și să își dezvolte specia.

În curând ni se va impune când, cum și dacă să avem copii. Ni se va spune câți copii și ce fel de copii, cum să-i educăm și în ce condiții să-i creștem. Și nu vor fi cele mai plăcute vești, dar putem evita un astfel de viitor lipsit de culoare și iubire. Putem să ne dezvoltăm, să evoluăm, să ne creștem nivelul de conștiență. Putem fi parte la crearea unei noi generații.

Și asta am reușit să conturez, o frumoasă călătorie, o ghidare, un proces interactiv în care vor fi abordate diverse tematici în cadrul grupurilor sau a sesiunilor individuale desfășurate în mediul online, tehnici practice și soluții holistice, aspecte atât de importante în perioada pre-concepției, sarcinii și a primilor ani de viață.

Am structurat tot ce am descoperit în câteva programe pentru toți cei interesați.

 

CUM ESTE STRUCTURAT PROCESUL?

Împreună cu echipa, consultanții și colaboratorii mei din cadrul Asociației LIO, vom parcurge aceste programe de informare și susținere, astfel că-ți vom fi îndrumători holistici pe durata a 9 luni de zile.

Am gândit pentru tine acest proiect în 3 programe:

  1. 9 PASI (Arta de a deveni părinte), dacă îți dorești un copil
  2. 9 LUNI (Magia sarcinii), dacă aștepți un copil
  3. 9 GENERAȚIE (Meseria de părinte), dacă ești părinte

Fiecare program va conține câteva sesiuni individuale (consiliere psihologică și spirituală) și 9 seminarii, câte unul în fiecare lună (discuții interactive pe tema subiectelor amintite mai jos) și asistență holistică (în situații critice) pe toată durata programului. Întâlnirile vor avea loc LIVE și vor fi stabilite de comun acord.

 

COPILUL, SIMBOLUL VIITORULUI

9 PASI (Pregătirea femeii în perioada de pre-concepție)

Periplul noului suflet începe înainte de naștere. Etapa de pre-concepție este între-adevăr o artă. Să te pregătești pentru a da naștere unui miracol reprezintă cea mai responsabilă etapă. Viața nu începe odată cu sarcina, ci cu mult timp înainte. Venirea pe lume nu este nicidecum “o întâmplare”, cum nu este nici pregătirea pentru a primi pe lume o nouă viață.

Se observă progresele pe care omenirea le-a făcut în lumea tehnologică, dar nu se observă aceeași evoluție în lumea interioară a ființei umane. Există argumente științifice și spirituale care susțin faptul ca legătura dintre mamă și copil se realizează înainte de momentul conceperii. O comunicare constantă între cele două suflete are loc atât înainte, cât și în timpul sarcinii.

Pentru a da naștere unei generații noi și conștiente, mai întâi trebuie să fie înțeles mecanismul de funcționare a lumii interioare. Pentru a da naștere unui copil sănătos, ferit de boli și necazuri, cu un destin frumos este necesară o pregătire în prealabil. Conceperea unui copil este un act responsabil plin de iubire care trebuie însoțit de maturitatea obținută în urma conștientizării și a lucrului cu Sine.

Dacă ești o mamă care-și dorește copii, dar frica te paralizează, dacă suferi din cauza lipsei copiilor din viața ta și nu știi care ar putea fi cauza, dacă vrei să descoperi mai multe despre pregătirea necesară pentru a aduce pe lume un copil de vibrație înaltă, te invit să iei parte la acest program pentru a descoperi împreună.

Amintesc câteva teme care vor fi abordate în cadrul programului, ce au fost abordate de înțelepții trecutului și care, din păcate, încă au rămas neînțelese de majoritatea oamenilor de știință din prezent –  cauzele infertilității, importanța pregătirii holistice și a gestionării provocărilor apărute, eliberarea blocajelor transgeneraționale, impactul fertilizării in vitro și a adopției ca opțiuni etc.

 

9 LUNI (Pregătirea viitoarei mame)

Creația se formează, o nouă viață prinde contur în pântecul tău. Din acest moment atenția la gândurile și emoțiile tale este necesar să fie sporită. Orice trăire are un impact asupra fătului, orice comportament lasă o amprentă în sufletului fătului, ce ulterior se va transforma într-o experiență din viitorul copilului.

Ființa umană se construiește și prin intermediul mediului. Iar pântecul mamei este primul și cel mai important mediu. Experiențele trăite în pântec rămân în ființa umană și îi influențează deciziile.

Felul în care simte mama lumea este transmis și copilului. Copilul devine un recipient al trăirilor, anxietăților și dificultăților prin care trece mama. Fătul se scaldă în aceste stări, în aceste emoții puternice. Simte fiecare tresărire a mamei, fiecare bucurie, tristețe, grijă. Stresul afectează starea fătului la fel de mult. Un părinte stresat este mai puțin receptiv la copil pentru că stresul afectează capacitatea de a se conecta cu copilul.

Fătul este o entitate care simte toate detaliile și le internalizează timp de 9 luni, iar fără detașarea mamei de stările negative, fără înțelegerea proceselor bio-chimice, energetice și spirituale care au loc, fără o comunicare directă cu fătul, șansele să devină un adult care își gestionează cu greu stările este foarte mare.

Fiecare mamă predă mai departe experiența ei copilului. Modul în care este tratată pe perioada sarcinii este transmis generațiilor viitoare. La fel cum este transmis și modul în care se percepe pe ea ca ființă umană, felul în care privește viața, conexiunea ei cu Dumnezeu, concepția despre ceilalți.

Dacă ești o mamă care vrei să descoperi mai multe, dacă nu găsești răspunsuri la întrebările care îți inundă mintea, dacă treci prin situații de viață neplăcute sau ești o mamă a cărei confuzie de a păstra sau nu sarcina nu îți dă pace, acest program este pentru tine.

Ca și teme, amintesc doar impactul transgenerațional asupra fătului, consecințele avortului, mama surogat, cauzele apariției suferințelor și gestionarea lor, importanța comunicării cu fătul, noțiuni mistice (alegerea numelui și influențe astrale, numerologice) etc.

 

9 GENERAȚIE (Pregătirea părintelui în educarea conștientă)

Modelul educației începe în familie. Felul în care societatea tratează mamele, nașterea, copiii și familia influențează schimbarea care apare în societatea, care poate fi una creativă sau una distructivă. Familia este un pilon important care, din păcate, nu primește suportul necesar.

Copiii vin prin intermediul mamei, dar nu reprezintă proprietatea lor. Treaba părintelui este să-i crească, să-i protejeze și să aibă grijă de ei.  Să-i ajute în dezvoltarea și educarea lor.

Creșterea copiilor ține de o înțelepciune interioară, înnăscută, la care fiecare are acces, dar acest acces a fost ascuns sub atât de multe straturi de credințe noi care, nu au făcut decât să îngreuneze procesul educațional.

Educația în ziua de astăzi nu mai servește ființa umană, nu mai contribuie la dezvoltarea ființelor umane mărețe, ci contribuie la pregătirea de noi funcții – manageri, doctori, avocați, ingineri.  Copii sunt educați pentru a se îndepărta de lumea lor interioară.

Dacă ești un părinte care vrea altceva pentru copilul lui, dacă vrei să descoperi cum îl poți proteja de lumea fără culoare ce se conturează în jurul lui , dacă nu știi cu ce să începi și ai nevoie de ghidare, acest program este pentru tine.

Ca și teme în cadrul programului, amintesc doar oglinzile părinte-copil, gestionarea stărilor post-partum, cunoașterea potențialului copilului, impactul spiritual al alăptării, importanța energetică a primilor ani, impactul familiei asupra copilului, lecțiile mamelor singure, impactul jocurilor, basmelor și a poveștilor etc.

 

CUI SE ADRESEAZĂ?

  1. Celor ce-și doresc un copil sănătos, ferit de boli și necazuri, cu un destin frumos (pentru asta este nevoie de o pregătire în prealabil). Femeilor care nu pot rămâne însărcinate și care nu reușesc să păstreze sarcina.
  1. Femeilor însărcinate
  2. Părinților (9 ani, vârsta maximă a copilului)

Fie că îți dorești un bebe, ai un bebe în pântec sau deja ai născut, aceste programe sunt pentru tine.

Nu este doar necesar, ci prioritar ca fiecare părinte sau viitor părinte să fie inițiat și susținut în parcurgerea acestor etape, pentru că ele reprezintă fundamentul pentru orice fel de creație.

 

Înscrieri ASOCIAȚIA LIO

Telefon: (+40) 730 546674 (sms sau whatsapp) menționând numele programului care prezintă interes pentru tine.

Email: contact@lio-org.com

 

Scrie-mi un mesaj dacă te pot ajuta cu mai multe detalii despre aceste programe sau dacă dorești o colaborare cu noi.

 

Foto: Hal Gatewood

posteaza un comentariu