Top
Uite Portalul, nu-i Portalul-OanaPustiu.com

Portalul… s-a deschis? Am citit că un anumit Portal este deschis în luna februarie, la ce să fiu atentă? Am lista de dorințe deja scrisă, ce ar trebui să fac cu ea? Nu am timp de nimic, că trebuie să meditez, să fiu atentă la gândurile mele, că Portalul s-a deschis și… oare toată luna februarie trebuie să fiu zen?

Câteva întrebări… Off, multă confuzie s-a creat în rândul celor ce nu au integrat cu adevărat anumite noțiuni! Și lor mă adresez în primul rând prin rândurile următoare.

Am răspuns multor întrebări cu privire la Portalul deschis din această perioadă. Mulți vorbesc și scriu despre aspecte pe care nu le domină creând o și mai mare confuzie. Sunt multe lucruri care nu sunt înțelese în profunzime. Dar chiar și așa sunt oameni care se străduiesc să își păstreze o anumită logică, un anumit simț al echilibrului fără a se lăsa inundați de termeni științifico-fantastici.

Omul se lasă atât de ușor vrăjit de scrieri pompoase, de părerile celor care se cred înzestrați cu minți mult mai luminate decât ei. Se lasă duși de val și influențați de așa-zisa informație de vibrație înaltă încât reușesc să transmită mai departe doar… confuzie.

Nu vreau să spulber visul nimănui, nu vreau să tai entuziasmul dar… lucrurile nu stau chiar așa. Și mă gândesc cum aș putea să găsesc cele mai simple fraze încât să mai elimin din confuzia creată. Este nevoie de o scurtă paralelă pentru înțelegere și astfel sunt nevoită să extrag câteva fraze din ceea ce am primit de la oameni, încercând pe cât posibil să aduc un strop de claritate.

Găsim multe cuvinte frumos ambalate, cuvinte transmise prin diverse căi astrale…aha! Este invocată o nouă realitate în care cuvintele cheie folosite sunt aliniere, activare, salt cuantic, bandă de frecvență, conexiune, poartă stelară, trezire, lumină fotonică, dorință, purificare, miracol, schimbare dimensională, vindecare, renaștere și cel mai important… visele devin realitate. Sună frumos nu?

 

Saltul Cuantic și Conexiunea Celestă. Este o perioadă în care se vorbește despre date epice, despre Portalurile care se deschid în 02.02.2022, 20.02.2022, 22.02.2022… date foarte importante în istoria energetică a omenirii, salturi cuantice universale ce ne va propulsa pe o altă bandă de frecvență. Este intrarea propriu zisă în dimensiunea 5D – 7D. Sunt portalurile noilor conexiuni cu Lumea Celestă și Marii Ghizi Astralici, pe o bandă de undă puternic vibrațională. … după această dată lumea se va divide, iar schimbarea va fi individuală. În aceste zile să fim atenți la gânduri, să fim iertători, calmi și iubitori. Minutul de aur 22.22 (ziua 22) este minutul de deschidere al vectorului universal  și este minutul care atinge cel mai profund LEGEA ATRACȚIEI UNIVERSALE. Este minutul dorințelor.

Cum vom avea gândurile în această zi așa ne va fi viața viitoare. Este ziua împlinirii dorințelor, orice gând întâmplător se va împlini. Minutul de aur când cerurile se deschid și vectorul universal va fi deschis pe dorințe. Se vor rezolva multe probleme care ne îngrijorează – universul ne răspunde. Cel care este rău, va fi și mai rău, cel care este bun va fi și mai bun, iar alegerea schimbării se va vedea. După această dată totul se va rezolva, totul va fi dezvăluit, tot complotul împotriva luminii va fi scos la lumină. 

Date ce sunt puncte de cotitură în destinul fiecăruia dintre noi… În aceste zile se pot anula datoriile karmice sau se pot mări. În aceste zile abține-te de la invidie, agresivitate, cuvinte jignitoare, gelozie, împacă-te cu ce te lupți și nu accepți, cere iertare. În aceste zile fiecare persoană se va apropia mai mult de realizarea visului sau scopului său.

În această perioadă magică, rămâi bine centrat pe dorințele, visele și obiectivele tale, fă toate jurămintele, vizualizările, meditațiile, afirmațiile, incantațiile și rugăciunile pe care le dorești, cu credință, încredere și certitudine că acestea vor fi împlinite, în timp și la timp. 

Explozia de conștiință este pe cale să se aprindă. Primă difuzare globală din 02-02-2022 va servi acestui scop și vă va pregăti ADN-ul și corpurile subtile pentru a însămânța CUVÂNTUL, conceptul divin de LOGOS, care este o înviere dincolo de conștiința umană, ridicându-vă în conștiința pură. În prima transmisie, vei fi îndepărtat din tiparul conștiinței umane inferioare care te ține în roata karmică a suferinței și în conștiința victimei/abuzatorului. A doua transmisie pe 22.02-2022 va fi colecția de cereale, LOGOS aprinderea divină, botezul cheilor și codurilor galactice. Trilioanele de neuroni dezactivați „blocați” din creierul tău vor fi aprinși și iluminați atunci când primești sămânța, LOGOS-ul, prin Dispensația Divină Maha Chohan. Așa-numitul ADN „junk” va fi iluminat atunci când are loc o explozie.  Februarie în sine este o uriașă Poartă Stelară a Trezirii care va propaga și va însămânța această nouă lumină fotonică care vine dincolo de această galaxie.

 

Serios? Oare vom intra în dimensiunea 7D și lumea subit se va schimba în bine? Nu, lumea nu se va schimba peste noapte și nici nu va intra în 7D. Lumea se va schimba când fiecare individ va contribui la schimbare. Și da, planeta se îndreaptă spre evoluție, cu sau fără noi, doar că cei ce nu sunt pregătiți de schimbare vor trece prin diverse provocări ce se vor manifesta fie la nivel psihic, fie emoțional, fie fizic (certuri, accidente, infidelități, trădări, boli și multe alte manifestări care dă viață stărilor de gelozie, frustrare, furie, tristețe, răzbunare etc). Tendințe distructive care îi vor forța oarecum să își schimbe caracterul. Dacă se vor încăpățâna, vor trece printr-o cu totul altfel de schimbare – moartea – pregătindu-se să revină într-un veșmânt nou.

Roata nu se inventează acum, schimbarea a fost dintotdeauna individuală. Pentru schimbare este nevoie de timp, de lucru cu sine, de conștientizare. Noi vrem să facem cu un minut primăvară, iar acesta să ne îndeplinească dorințele. Nu devenim magici dacă ne forțăm să fim perfecți în aceste zile și nici dacă așteptăm doar anumite perioade pentru a fi buni, iertători, calmi și atenți. Nu vi se pare că totul este exagerat și lipsit de logică pe alocuri?

Au fost, sunt și vor fi momente în evoluția planetei în care anumite energii sunt mai intense și omul le va simți în funcție de interiorul său, de ceea ce se găsește în adâncul sufletului lui. Asta mă duce cu gândul la reclama aceea – pe afară vopsit gardul, înăuntru leopardul. Cam asta îmi transmit mie aceste exagerări ce sunt legate de domeniul energetic și spiritual.

Viața nu se schimbă de la sine doar dacă într-o asemenea zi tu devii atent la gândurile și acțiunile tale. O diferența poate exista doar în momentul în care tu menții această atenție zilnic, acest antrenament reprezentând doar începutul schimbării de sine. Dar ghici ce se va întâmpla în cele mai multe cazuri – omul își va relua activitățile mentale, emoționale și comportamentale imediat ce se „închide Portalul”.

Datoriile karmice nu se anulează fără prezența activă a omului zi de zi în viața lui, fără conștientizare, fără lucru cu sine, fără iertare și iubire. Nu merge altfel!

Ce găsim totuși benefic aici, în aceste îndemnuri pompoase, este că putem acorda un timp de respiro planetei și subconștientului colectiv. O pauză de la invide, gelozie, agresivitate și toată paleta de atitudini mai puțin plăcute.

 

Dorința și îndeplinirea ei de la sine dacă se poate, fără implicarea umană, este prezentă și ea în această perioadă. Este ceea ce a fascinat omul de-a lungul vremii – îndeplinirea tuturor dorințelor. Sunt mesaje ce vrăjesc omul care dorește o viață bună fără a depune prea mult efort, care dorește succes, faimă, bunăstare. Omul care vrea ca lucrurile să se schimbe subit în viața lui, fără contribuția lui directă. Dar ceea ce nu știe el este că dacă nu este demn de dorințele lui, îi va fi mai rău decât înainte. I se poate da ceva, dar să i se ia altceva în schimb, și asta doar pentru a se păstra echilibrul, pe principiul mult ți se dă, mult ți se va cere.

Cu cât atașamentul omului față de planurile materiale este mai puternică cu atât îndepliniea dorințelor devine mai periculoasă. Cu cât mai mare este dependența de uman, cu atât mai mare este încărcătura de rezolvat ce însoțește dorința, încărcătură ce a fost depozitată în subconștient. Dacă aspirația către divin și iubire nu depășește dorința, forțele echilibrului vor restabili ordinea.

 

Și cireașa de pe tort… 

Este o schimbare uriașă, masivă, evoluționară, o schimbare dimensională. Trebuie să fii gata să fii dezbrăcat până la miez și să treci prin flăcările inițiale gol și dezbrăcat până la miez ca nimeni și nimic, știind sau ignorant, fiind lipsit de importanță și golit de toate credințele false, de toate minciunile, toți prefăcând acum și orice atașament.

Dacă ați fost convocat sau înscris cu eoni în urmă, o veți simți imediat pentru că purtați deja sămânța adânc în interior și este deja inflamată citind acest mesaj. Inima ta știe și își amintește. Păzitori ai flăcărilor, este timpul să vă întoarceți în Grădină și să revendicați pământul sfânt dinăuntru, să deveniți cazanele sfinte ale raiului pe pământ.

 

Se pare că nici nu am fost convocată, nici înscrisă cu eoni în urmă și nici nu port sămânța adânc în interior, de mă simt depășită de expunerea acestor aspecte. Dar, până la urmă, ceea ce este important este ca noi să rămânem în echilibru și să înțelegem că pentru a deveni mai buni, mai iertători, mai iubitori, nu este nevoie de o anumită perioadă de influențe planetare. Că lucrul cu sine în vederea îndeplinirii dorințelor nu ține de vreun salt cuantic și nici de deschiderea vreunui Portal.

Mi-aș dori să nu vă lăsați prinși în mrejele cuvintelor galactice, ci să vă folosiți gândirea, simțirea și propria trăire în a găsi echilibrul în negura timpului.

 

Foto: Misael Moreno

posteaza un comentariu