Top
reghecampf prodan - OanaPustiu.com

TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU INTERIORUL NOSTRU

Nu mă gândeam că voi scrie vreodată despre vreun caz monden. Și, mai ales despre un divorț, un subiect discutat de toată presa la ora actuală. Dar cu ce scop, drept, specializare să fac asta? Nu mi-a cerut nimeni așa ceva, așadar nu are rost să mai continui. De ce să adaug o energie în plus unui capitol închis? Nu îmi permit să intru cu „bocancii murdari” în sufletele oamenilor. Gândurile astea îmi treceau prin minte, când deodată am realizat că aș putea face asta în condițiile în care am grijă să îmi curăț înainte bocancii, ba mai mult, să renunț complet la ei. Să realizez că nu este un scop final, nu este o analiză a formei, ci un mijloc a înțelegerii conținutului, a esenței ce ne este prezentată încă din vremuri străvechi. Este ca atunci când sacrifici povestea unui om pentru reușita și înțelegerea celor mulți.

Și am mai conștientizat ceva, că rezonanța mea cu acest caz are legătură cu aspectele interioare din mine, aspecte preluate din neam cu care m-am întâlnit și în alte situații din viață (dar asta nu face subiectul acestui articol). Odată înțeleasă legătura, m-am liniștit și mi-am spus:

Am să scriu, ce am de pierdut? Și mă gândesc la motivul pentru care m-a atras subiectul și modalitatea prin care și-a făcut insistent apariția de cele mai multe ori în momentele în care butonam telefonul sau telecomanda televizorului. Nu vă mai spun de câte ori am deschis televizorul exact la dezbaterea temei divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Să fie o coincidență? De unde a apărut această atracție a mea? Am acceptat și am lăsat informațiile să-mi inunde spațiul minții pentru câteva minute, urmând ca, dincolo de logică, să apară și răspunsul.

Imediat ce m-am convins că nimic nu este întâmplător, am decis să îi acord câteva clipe de studiu. Am analizat interiorul, conținutul, dar și forma, lucrurile petrecute în exterior, și am citit câteva declarații care mi-au sărit în ochi pentru a îmi face o idee generală. Așa am dat peste articolul prietenei mele astrolog, Mădălina Manole, unde ea dezbătea din punct de vedere astrologic această situație de viață a cuplului Reghecampf – Prodan. I-am cerut permisiunea să folosesc articolul, ca și exemplu, chiar dacă opiniile noastre pot fi, pe alocuri, contradictorii.

Și acum zâmbesc când îmi amintesc răspunsul pe care i l-am dat la întrebarea ei:

– Pentru cine scrii articolul?

– Pentru mine, am răspuns.

Da, pentru mine și sufletul meu mai întâi, și apoi pentru toate celelalte suflete care se regăsesc. Ar fi atât de multe de spus, dar am să mă rezum doar la câteva linii generale, pentru că nu vreau să pierdem din vedere esența. Prin urmare, am să mă raportez pe scurt la câteva puncte cheie, doar într-atât încât să realizăm cu toții cât de important este sufletul, curățarea și eliberarea lui de tot ce a acumulat de-a lungul existenței lui.

 

ASTROGRAMA ANAMARIEI PRODAN

(analizată din perspectiva astrologului)

Mai jos redau câteva frânturii din viziunea ei astrologică:

– familia este deosebit de importantă pentru Anamaria

– contează foarte mult modul în care o văd ceilalți

– o adevărată luptătoare, cu o deosebită putere de regenerare; este precum Pasărea Phoenix și nu mă îndoiesc că va renaște și de data aceasta, în urma divorțului

– dezechilibru între emoție și acțiune, ce poate aduce stări fie extrem de sensibile, fie adevărate furtuni interioare

– atestă o nevoie continuă de validare și apreciere, o exprimare directă a emoțiilor, aspect cu care, probabil, Anamaria a lucrat de-a lungul timpului

– nu iartă trădarea, nu iartă și nu uită atunci când este rănită, iar cuvintele sale pot deveni usturătoare

– are prieteni, dar și încercări și provocări venite de la aceștia care o pot dezechilibra emoțional

– una dintre misiunile ei era să-și creeze o familie mare, bogată, menținând în echilibru și cariera, misiune îndeplinită, dar pusă mult la încercare în această perioadă

– se activează o vulnerabilitate, o durere a ei în raport cu partenerul, soțul care ridică întrebări despre viitorul lor împreună

– a slăbit și s-a preocupat de aspectul fizic, de sănătatea ei, iar această atitudine mie îmi dă indicii despre criza prin care trecea în interior; există un aspect astrologic din care și-a luat puterea, preocupându-se de ea, s-a regenerat și a reușit să treacă peste ceea ce o copleșea și nu a lăsat nimic să se vadă în exterior; practic, nimeni nu a bănuit prin ce trecea și asta trebuie să facă în continuare pentru că ea astfel își poate încărca bateriile, conform astrogramei ei

– evoluția ei vine din capacitatea de valorificare a propriei persoane, prin învățarea lecției autocontrolului și, în urma relațiilor care-i servesc ca lecții cu scop de vindecare spirituală

– adevărate furtuni emoționale și transformări interioare radicale vor mai dura și de aici încolo, o revoluție emoțională care-i va aduce putere interioară și independență afectivă ulterior, cel mai probabil începând cu 2024

– va răzbi și chiar dacă îi va fi extrem de greu în perioada următoare, șansele să se vindece emoțional și să-și întâlnească sufletul pereche pot să apară cu aproximație din 2024.

 

STUDIU ESOTERIC – MONDEN

Liniile generale extrase din astrograma ei sunt aspecte pe care Anamaria le are de lucrat, înțeles și integrat în viața asta. Cu cât va fi tratată mai mult forma (fizic, psihic) și nu conținutul (suflet), cu atât suferințele ei se vor intensifica. Va încerca forțat să oprească apariția suferințelor prin crearea unei „armuri” din ce în ce mai performante pe care și-o va exterioriza. Astfel va reuși să își ascundă aparent vulnerabiliatea, crezând că va fi protejată și nimeni nu o va mai putea răni. Dar, în același timp o face și pentru a-și apăra copiii, bunurile și tot ce a agonist ea de-a lungul vieții, precum și părinții ei. Apără tot ce este efemer, neștiind că procesul se produce tocmai invers, mai întâi se începe cu sufletul.

Cu cât mai mult va da dovadă de putere, mândrie, autoritate, independență și le va expune în exterior, cu atât se va îndepărta mai mult de sufletul ei și își va pierde iubirea din suflet. Emoțiile ei nerezolvate le va transfera încet și sufletelor copiilor ei, îngreunându-le viața în viitor. Un copil copiază în mod subconștient emoțiile și concepția despre lume a părinților lui. Iar dacă ea continuă cu aceeași atitudine, fără a schimba nimic la ea, la concepția despre sine, viață, oameni, va primi lovituri de la viață, iar suferințele i se vor accentua. Deja devine evident, la copilul lor Reghecampf Jr., conflictul interior între cele două subpersonalități, una maternă și una paternă. Una dominantă, mândră, care prin felul ei de a fi reușește să fie în centrul atenției, dar nu neapărat prin calități constructive și alta timidă, retrasă, interiorizată.

Așa cum Anamaria a preluat și ea, la rândul ei, bagajului emoțional de la părinții ei, așa îl va preda mai departe copiilor ei. Ba mai mult, îl poate chiar îngreuna foarte mult, astfel încât să devină o adevărată povară pentru copii. Pentru că în planul subtil, nu există timp și spațiu, iar informația nu se pierde odată cu moartea. Toate sentimentele și stările părinților se transferă copiilor și nepoților, aceștia fiind afectați de greșelile făcute de strămoșii lor.

La nivel de suflet suntem uniți, iar aspectele din suflet se transferă din generație în generație. Ceea ce ea, ca părinte, nu poate soluționa în viața asta, va lăsa asupra copiilor ei. Pretențiile pe care le are ea de la sine, de la alții, de la destin, mândria, atașamentul mare față de principii, credințe, moralitate, corectitudine, atașamentul mare față de familie, de copii, devin astfel periculoase pentru sufletul ei. Până și orgoliul ei este un atașament, dar unul față de sine. Se îndepărtează de sufletul ei prin faptul că se identifică mai mult cu trupul și cu mintea ei, devenind astfel dependentă de partea fizică.

De cealaltă parte, nici Laurențiu nu și-a expus prea bine nevoile, dorințele, și nici iubirea lui nu a fost suficient de mare încât să reușească să i-o insufle și ei. S-a lăsat acaparat de forța ei, uitându-și drumul sufletului lui. Nu a lupta pentru el, lăsându-i ei puterea de a decide.

 

CODIFICAREA NUMEROLOGICĂ – EA O STEA, EL UN SOARE

Anamaria Prodan

Ea este o stea și, ca orice stea, vrea să strălucească. Are abilitatea de a comunica și socializa, de a se face plăcută, atât timp cât nu își hrănește latura negativă și nu se impune prin a capta orice discuție și a fi în centrul atenție. Are nevoie de faimă, recunoaștere, apreciere. Dar uită că strălucirea ei în noapte este dată de soare. Are o sensibilitate aparte și are nevoie de căldura și atenția partenerului, doar că mai întâi ea trebuie să-i dea voie partenerului să și le manifeste, să-i de-a voie doar să fie. Strălucirea ei de altădată a fost obținută prin încălcarea legilor universale, prin abilități folosite în interese proprii. De aceea pentru a contrabalansa aspectele din harta sa numerologică, este indicat ca abilitatea de a conduce, de a se evidenția, să fie însoțită de o înțelepciune dobândită în viață, prin diverse experiențe, unele chiar dureroase, cum este cea prin care trece în această perioadă. Este o durere cum nu a mai întâlnit alta în viață.

Are o tendință de a deveni excentrică și superficială, iar atitudinea ei dură și uneori critică față de ea și față de ceilați nu face decât să activeze constant protecția pe care și-o impune. Urăște să fie considerată o femeie slabă, și își modelează caracterul în conformitate cu trăsăturile masculine – putere, forță, autoritate – de teama de a nu fi trădată, umilită, neîndreptățită.

Destabilizarea ei și durerea sufletească prin care trece este un mod forțat de șlefuire a caracterului, un mod prin care viața își păstrează echilibrul. Relațiile ei cu ceilalți se bazează mai mult pe principii, decât pe încredere și iubire. Nu le acordă altora independența de a conduce, de a fi ei înșiși, le subminează autoritatea și le identifică greșelile la orice pas.

Spre deosebire de Laurențiu, care este mai flexibil, cu o structură mai ușor modelabilă și o capacitate de schimbare mai mare, Anamaria este mult mai rigidă și rămâne ancorată în idei, credințe, preconcepții, ceea ce îi va întârzia evoluția.

Anamaria trebuie să renască la fiecare ciclu de 12 ani, o renaștere realizată la nivel sufletesc, nicidecum psihic sau material. Să devină mult mai umilă și echilibrată, să-și arate mai mult sensibilitatea și vulnerabilitatea. Să devină femeie și să își dezvolte mai mult latura feminină, aceea de a fi caldă, blândă, tolerantă, înțelegătoare. Dacă nu își va înțelege lecția, ea și copiii ei vor primi în continuare de la viață nedreptăți, suferințe, trădări, posibil chiar boli. Fiecare an ce depășește acest ciclu vine cu o intensificare a problemelor. Dacă ea învață în această viață să ajungă la echilibru reușește să închidă un ciclu care altfel se va repeta și peste generații. A avut posibilitatea de a renaște în anul 2008, șansă pe care ea a primit-o de la Divinitate pentru a-și modela caracterul. Și nu a fost întâmplătoare deoarece a coincis exact cu data căsătoriei ei cu Laurențiu. Dacă ea reușește să își analizeze această perioadă și să să schimbe va fi pregătită pentru următorul test pe care îl va avea în anul 2032.

Există un dezechilibru între ceea ce simte și ceea ce face. Nefiind în acord cu interiorul ei, acțiunile ei rămân goale, fără substanță. Dacă și-ar elibera sufletul și ar acționa precum simte ar avea foarte mult de câștigat. Dar la nivel interior se regăsește teama de ceea ce va zice lumea. Și acest lucru o împiedică în a se exprima la adevărata ei valoare.

Este o persoană creativă, dar în familie această creativitate a folosit-o în detrimentul ei, pentru a forma doar un concept de familie ideală. Un concept de care s-a agățat la nivel subtil, energia ei îndreptând-o mai mult spre segmentul profesional, spre latura care îi accentua trăsăturile negative. Ea își poate îndeplini destinul prin a-și contura frumos propiile creații, în culori vii, ca un artist care răspândește bucurie și farmec oriunde merge, care se exprimă și așteaptă să fie văzut.

În cuplu Anamaria are o mai mare încărcătură sufletească decât Laurențiu. Adică ea a adunat mai multe greșeli de-a lungul existențelor sale, greșeli personale dar și preluate de la neam, de aici și diferența de atitudine dintre cei doi. Forța ei interioară este mare, dar orientată greșit.

„Sunt o persoană foarte evoluată, un suflet foarte evoluat. Am învățat să iert, în ani. Și sunt foarte mândră, că atunci când ierți, atingi cumva absolutul”, spune ea. Un suflet care a trăit mai multe existențe, nu este neapărat și mai evoluat. Se consideră o persoană evoluată că i s-a spus că este, pentru că ea nu a ajuns încă la cunoașterea de sine. De iertat nici vorbă, poate doar la nivel declarativ. Și da, când ierți cu sufletul, atingi absolutul, dar în cazul ei mai este de lucru.

Tendința de a controla totul și de avea dreptate este evidențiată și în codificarea ei. Dar exact la acestea trebuie ea să renunțe. Cu toții ar fi bine să renunțăm la nevoia acerbă de control, dar și la sentimentul de a avea dreptate pentru că întotdeauna acesta duce la găsirea unui vinovat. Căutarea de vinovați ne dă întotdeauna un motiv de acuzații. La nivel sufletesc nu există vinovați, există doar coduri ce există în sufletele oamenilor. Iar relațiile dintre ei sunt configurate de aceste coduri. Sentimentele diverse (supărare, ură, invidie, iubire) pe care le ai față de un om sunt cele care sunt încărcate deja în sufletul tău, pentru că altfel nu le-ai avea. De aceea există și diversitatea sentimentelor exprimate de oameni, unii se supără mai mult, alții invidiază, alții judecă. Chiar dacă la nivel fizic se ia atitudine, la nivel sufletesc trebuie păstrată întotdeauna iubirea, smerenie, blândeţea, toleranța.

 

Laurențiu Reghecampf

El, în schimb, este asemeni unui soare, nu întâmplător Anamaria amintește de câteva ori de „soarele” ei. El vrea să lumineze, să încălzească și să-și folosească această abilitate în planul fizic. Dacă este lăsat, și învață să-și impună ritmul, va putea conduce înțelept, va putea lumina și aduce bucurie, va putea încălzi inimi. El simte nevoia să-și exteriorizeze aceste calități, să fie lăsat să le dăruiască, să aibă momentul lui de strălucire. Și asta are Anamaria de învățat de la el. Pentru că într-o relație în care nu poate străluci, se va ofili, va deveni apatic, morocănos, lipsit de viață.

Suportul și sprijinul oferit de familie este foarte important pentru el. Dar nu orice fel de sprijin, ci acela în care este prezentă căldura, blândețea, atenția femeii. Prin intermediul familiei își poate atinge destinul, o familie care îi va da voie să conducă, să își exprime autoritatea, grija, protecția. O familie în care se poate simți liber, dornic de viață, de aventură, de stare de bine, care îl va face să se simtă viu, nefiind constrâns de reguli, disciplină, ordine, principii. Ori o familie care-i fixează direcții, îi subminează autoritatea și nu-l lăsa să strălucească, îl va inhiba. Dacă el păstrează acceași atitudine în noua lui relație, va ajunge în același punct.

Destinul cuplului se putea împlini dacă ambii își acceptau rolul în familie, dacă Anamaria îi lăsa libertatea de a-și conduce familia conform calităților lui interioare, și Laurențiu o lăsa pe ea să-i picteze viața cu trăiri și emoții necunoscute încă lui. În acest mod ajungeau la realizări, prosperitate și fericire. Puterea deținută devenea puterea asupra aspectelor negative din ei, obiectivele mărețe deveneau unele altruiste, reușita profesională venea ca o încununare a reușitei lor interioare. Dar când unul s-a pierdut pe sine în această relație, și-a pierdut calitățile masculine și sensul existenței, celălalt a preluat acest neajuns și a devenit autoritar și superior.

Codificările lor reprezintă o forță, împreună. Separat, ei trebuie să depună un efort mai mare ca să-și însușească aceste calități lipsă. Din păcate, niciunul nu are o capacitate mare de a îndura suferința, ceea ce denotă faptul că mai au de experimentat până ce ajung la o maturitate sufletească.

Laurențiu a avut nevoie de această schimbare, chiar dacă logica umană ne îndreaptă spre condamnarea lui, dat fiind faptul că și-a părăsit familia și a plecat la alta, mai mult, făcându-i și un copil. Acțiunile oamenilor nu sunt de judecat și nici de condamnat. Când spunem ceva rău de cineva apare sentimentul că suntem mai buni, mai deștepți, mai corecți, mai morali. Considerăm că avem dreptate, manifestându-ne astfel slăbiciunea umană.

Prin urmare, ambii trebuie să accepte situația și să-și păstreze iubirea în suflet. Ceea ce duce la încărcarea sufletului este, în primul rând, pierderea sentimentului iubirii din suflet. Cu cât se încalcă mai mult legile divine, cu atât mai mult sufletul are de suferit, iar suferința este doar o formă forțată de a se curăța.

 

PAȘI SPRE VINDECAREA ANAMARIEI PRODAN

Suferința prin care trece a venit ca un balsam pentru suflet, o binecuvântare pentru ea. Îi va ajuta sufletul într-o măsură inimaginabilă, doar în condițiile în care ea înțelege, acceptă, iartă, iubește și începe să lucreaze cu ea. Se poate declara învingătoare când va reuși să accepte motivul pentru care a apărut această suferință, acela de a o smeri și de a o face să-și păstreze iubirea în suflet. Și va ști că a reușit, când alegerile ei viitoare vor conține mai multă iubire decât dreptate.

Vindecarea poate începe prin acceptare situației, pentru că neacceptarea duce la nemulțumire care scade energia interioară și cu cât este mai intens acest sentiment de neacceptare cu atât totul în jur se poate nărui. Sunt legi divine încălcate prin comportament, gând, atitudine, emoții și acestea trebuie înțelese și acceptate.

Are nevoie de oameni care să nu o măgulească, pentru a nu-i crește și mai mult orgoliul, ci să o ajute să conștientizeze anumite aspecte importante pentru ea. Oameni calzi, iubitori, care îi arată și cealaltă față a monedei.

O ajută foarte mult munca interioară autentică, cea care are ca punct de plecare sufletul. Niciun sistem sau tehnică, metodă sau terapie adresată minții ei, nu o va ajuta cu adevărat. Are nevoie de un îndrumător, cu toate că nu știu sigur dacă va merge pe această direcție, pentru că va intra în conflict cu mândria ei. Iar un om poate fi ajutat doar atunci când el recunoaște că are o situație de rezolvat, are dorința de a lucra asupra lui și cere ajutor.

Are nevoie să se detașeze și să își manifeste iubirea fără atașament. Sufletul ei trebuie să se elibereze de mândrie, de nevoia de control, de atașamentele mari pe care le are față de principii de viață, de sentimentul de a avea dreptate, de cum ar trebui să fie și să funcționeze lucrurile, de corectiturdinea acerbă sau moralitatea care depășește iubirea, de pretențiile față de sine și față de alții. Să aleagă iubirea și să-și mențină acest sentiment de iubire în suflet, pentru că ea renunță la iubire cu fiecare supărare, condamnare, neacceptare.

De aceea a fost înzestrată și cu o viață îndestulată, tocmai pentru a se putea realiza sufletește. A avut de ales între iubire și dreptate, între iubire și corectitudine, între iubire și superioritate, între iubire și control, între iubire și necceptare. De fiecare dată când a renunțat la iubire, a ales să-și întărească aspectele negative. Iubirea o propulsa spre o viață frumoasă alături de familia dorită. Dar acolo unde mintea își impune ritmul prin ideile, credințele și principiile ei acerbe, unde așteptările, nemulțumirile își fac loc, unde lipsa comunicării sufletești lipsește, iubirea dispare. Și chiar dacă drumurile celor doi se despărțeau la un moment dat, ei reușeau să capete înțelepciunea de a alege iubirea, indiferent de situație. Dar timpul nu este niciodată pierdut. Mai bine să înțelegem mai târziu decât niciodată.

 

DECLARAȚIILE ANAMARIEI PRODAN VORBESC DESPRE SINE

Sunt multe declarații* oferite cu o atitudine de superioritate care nu fac decât să îi hrănească în continuare ego-ul. Se minte pe sine, iar mândria ei se observă printre rânduri, transformându-se pe alocuri în trufie (atitudine arogantă, laudă de sine, sentiment de încredere exagerată în forțele proprii, vanitate, înfumurare). Declarații în care părerea lumii contează mult mai mult decât armonia și iubirea din suflet, în care conceptul de familie ajunge să fie aparent divinizat și în care ea intră în rolul de salvator. Dar ceea ce ea nu vrea încă să accepte este că Laurențiu nu are nevoie de salvare, ci de iubire, are nevoie să fie lăsat să existe doar, să-și manifeste calitățile interioare.

Am să amintesc doar câteva pentru a deveni totul mai clar.

 • „Da, sunt cea mai bună!” (titlul cărții ei)
 • „În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm”
 • „Vezi în carte și cuvintele superbe pe care mi le-au adresat jucătorii”
 • „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!’ (vizibil afectat, băieţelului i s-au umplut ochii de lacrimi) „Mami sunt foarte mândru de tine, într-o zi am să te depășesc”
 • ”Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei am decis să le îngropăm. L-am uitat de mult, eu am învățat să iert.”
 • „Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul domn soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria”
 • „Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui… Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună”
 • „… fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă… eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect!”
 • „Creierul nostru este creatorul stării în care ne aflăm acum! Nu îmi las niciodată creierul să-mi ofere stări negative, EU îi spun cum vreau să mă simt și îmi aduc aminte că am făcut numai bine până acum! Îmi aduc aminte ce mi-a făcut numai bine și îmi păstrez starea asta!”
 • „Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asemenea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății”
 • „Laurențiu nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familiei noastre și să-și dorească asemenea noroi. Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manager, să-și revizuiască atitudinea. Să își aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, afirmându-se numai cu lucruri pozitive, zi de zi, fiind un model pentru o țară întreagă”.
 • „Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam și le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!”
 • „O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! Noi, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui Laurențiu să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură”
 • „Este foarte greu sa rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertam și să ne ajutam necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!”
 • „Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe Laurențiu Reghecampf. Și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei dinastii.”
 • „Niciodată nu veți vedea așa ceva la noi pentru că noi ne iubim. Și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunoștiință putem noi, familia, sa-i oferim soarelui nostru, Laurențiu Reghecampf?”
 • „O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un “dead end“! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind, dar nu îi judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu! Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine!”
 • „… noi familia o să-l susținem și mai tare si îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit uragan de pe pământ numit Prodan”
 • „Soțul meu va ține capul sus în fața tuturor și coloana vertebrală perfect dreaptă. În viață este vorba despre alegeri însă. Alegeri pe care orice suflet evoluat trebuie să și le ia singur. Alegeți mereu să fiți Proștii dintre Deștepți, niciodată Deștepții dintre Proști!”
 • „Cu stimă și respect, aceeași unică familie Reghecampf-Prodan, care este un exemplu de iubire și respect absolut“
 • „Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor!… Am răzbit cu zâmbetul pe buze”
 • „…am mai trecut printr-un divorț și nu au mai apărut amante, copii și alte mizerii. Asta ține de educație. Eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr educația pe care mi-au dat-o este atât de solidă și caracterul atât de frumos încât cred că sunt și asta-i exemplu pentru toată lumea”
 • „Cel mai greu moment a fost pierderea mamei și a tatălui, restul e… ceva ce vine cu un anumit scop și pe care tu trebuie sa îl înțelegi dacă ești evoluat și ceva ce trebuie să aplici foarte tare… Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când a murit mama, tata, mă dor lucrurile rele care se întâmplă cu copiii mei, lucrurile pentru care nu merită să suferi și le iau ca și cum trebuie să fac urgent un pas înainte că astfel mă trage vârtejul în adâncurile urâte și nu am nevoie”
 • „Nu mi-aș reproșa nimic mie și dacă aș lua-o de la capăt as face același lucru, nu aș schimba absolut nimic în viața mea, poate doar aș fi foarte atentă și aș ține ochii foarte deschiși ca nu cumva cineva să trădeze ani și eu să nu realizez”
 • „Nu știe nimeni unde s-a rupt firul și nici măcar nu ne mai interesează”
 • „Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!”
 • „Eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect… Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea”
 • „Eu nu am să mă cobor niciodată la acest nivel al acestei domnișoare. Eu nu am niciun fel de legătura cu povestea asta. Eu nu sunt omul care reintră în mocirlă sau copiii mei. Sunt un om care trăiește foarte demn… nu am nevoie de nimeni în viața mea pentru bani. Mama mea e mândră tare acolo și zâmbește. Nimic nu ne poate da înapoi. Suntem o familie care a facut istorie”
 • „Mama m-ar fi sfătuit să merg repede mai departe fără a mă uita o clipă înapoi… viața se trăieste în picioare nu în genunchi”
 • „Mă omoară trădările și trădătorii, îi urăsc cu patimă și pasiune”
 • „Sunt omul care iartă și nu prea uită niciodată nimic”
 • „Ascult fiecare semn care îmi vine… Eu nu am resentimente. Pentru mine totul este foarte ușor în viață”
 • „Eu sunt un om foarte demn și foarte mândru, sunt un om foarte exigent”
 • „Dacă Laurențiu a simțit că nu face față presiunii acestei familii și acestei educații și acestei discipline este liber să facă ce vrea”
 • „Dumnezeu îți dă cât poți duce și-ți dă ca tu să înțelegi mult mai mult, ca să îți arate că drumul tău este altul și că meriți mult mai mult și că trebuie să fii foarte puternică și trebuie să rămâi un exemplu demn de urmat. Așa am fost și așa am să rămân până închid ochii.

Cred că a devenit mai clar spre ce se îndreaptă Anamaria. Renunță în continuare la iubire și alege orice altceva ce îi hrănește aspectele negative. Ultima declarație este încununarea a tot ce am discutat anterior. Când ea va înțelege cu adevărat de ce i-a fost dată o astfel de situație, ce are de înțeles și va începe să își schimbe atitudinea față de sine, față de viață, de oameni, înseamnă că a înțeles mesajul Divinității, iar procesul de distrugere interioară încetează. Starea interioară pe care și-o va crea îi va schimba viața în totalitate, în bine sau rău, depinde doar de ea.

Comentariile nu-și mai au rostul, cum nici judecata nu este binevenită. Îmi doresc doar ca sufletul ei să își găsească liniștea pentru a nu da voie și altor furtuni sufletești să apară în viața ei și a copiilor ei. Și să nu renunțe la iubire, orice ar fi! Dacă-și păstrează iubirea în suflet, atunci va deveni stăpână peste propriile neajunsuri, și va fi un exemplu demn de urmat pentru fiecare din noi. Cu cât sunt suferințele mai mari, cu atât mai diversificate sunt resursele interioare de care dispune. Și cu atât reușitele vor fi mai mari!

În acest moment orice încurajare, apreciere adresată minții ei, ci nu sufletului, îi poate face mai mult rău decât bine, pentru că îi dezvoltă și mai mult aspectele negative din ea. Pentru a oferi un ajutor real, orice mesaje de încurajare de la oameni, prieteni, familie trebuie să se axeze pe sprijin, suport sufletesc. Oamenii care au trecut printr-un episod asemănător îi vor susține independent pe cei doi, pentru că deja au în sufletele lor informațiile cu privire la emoțiile arătate. Unii vor fi pro și alții contra, în funcție de ceea ce se regăsește în sufletul fiecăruia. Prin urmare, să rămânem în echilibru fără a judeca, pentru a nu fi judecați. Și să tratăm această situație cu onoare, respect și iubire.

 

Sper ca această analiză să ne fie de folos nouă tuturor!

*Este posibil ca unele declarații luate din presă să nu fie exacte, sau să fie scoase din context, dar mesajul esențial rămâne. Majoritatea însă sunt exprimate de ea însăși și voi lăsa mai jos două interviuri în care se regăsesc parțial declarațiile mai sus menționate și unde se poate observa foarte bine atitudinea la care are de lucrat.

https://youtu.be/FaIST7ORasI

https://youtu.be/EyIbm9_D3ZQ

posteaza un comentariu