Top
dragonii nu sunt ceea ce credem

Andreea a dorit o hipnoză regresivă pentru a afla motivul pentru care este atât de mult atrasă de dragoni. Simte o atracție puternică față de ei și nu știe exact cum să interpreteze mesajele despre ei, mesaje pe care le observă în jurul ei.

 

După o relaxare profundă, povestea începe să se contureze, iar Andreea îmi spune:

Văd un fum negru care vine de undeva de sus… și apar două ființe cu aripi care mă cheamă la ele. Mă cheamă să îmi arate lumea mea.

Văd un roi de galaxii, vârtejuri de stele de nori stelari. Sunt atât de viu colorați… are legătură cu o alegere pe care eu am făcut-o cu mult timp în urmă. Ceva ce am ales să experimentez… mi s-a dat posibilitatea de a crea o lume. Și eu am acceptat, iar acum vor să îmi arate această creație… Și îmi spun că a sosit timpul să o văd. Îmi transmit să am încredere și să accept ce am să văd.

Este o lume în care am un sentiment de regăsire, de împăcare, ca și cum aș fi așteptat de mult.

 

LUMEA DRAGONILOR

Cum arată această lume?

Seamănă cu Pământul, doar că este de dimensiuni mai mici. Am creat condiții pentru fiecare rasă de… (în acest moment apar sentimente de tristețe pe care le simte în suflet și se manifestă prin disconfort și durere la nivelul stomacului)

Eliminam aceste stari prin tehnici specifice, iar apoi continuam periplul in lumea dragonilor.

Este o lume ce are mai multe habitate pentru a putea primi toate rasele de dragoni. Sunt păduri, este și gheață, deșert, apă, dar și un vulcan. Aici au apărut elementalii, cei mai vechi dragoni, cei care sunt conectați celular cu informația din habitatul lor natural.

Ce altceva mai observi?

Se nasc dintr-un fel de ouă de energie. Sunt ca niște bule, și după ce au crescut pleacă în alte lumi. Se mai întorc în habitatul lor ori de câte ori au nevoie, atunci când sunt bolnavi sau când au trecut într-o altă treaptă de evoluție. Iar unii aleg să moară aici.

Este o planetă pe care ei se nasc. Este prima în această parte de univers, din care face parte și Pământul. Au fost creați special pentru asta… pentru a susține energia de pe pământ în habitatele lor naturale. Pentru a ajuta natura să prospere. Pentru a ajuta ființele elementale. Cele mai mici ființe care trăiesc în energia elementelor trebuiau să fie ajutate de ei, de dragoni.

Ei pentru asta au fost ei creați.

Dar ceva s-a întâmplat în istoria Pământului când ei au fost descoperiți (oftează greu dar continuă…)

Au început să moară tot mai mulți. Unii dintre ei nici nu mai puteau să ajungă acasă, să se regenereze. Mureau pe drum.

Care era cauza morții lor?

O parte din energia lor a fost manipulată de alte rase în momentul în care au fost descoperiți. Ei nu se puteau regenera complet pe Pământ. Aveau nevoie de condiții pure. Dar energia a început să decadă. Ei au devenit vulnerabili. Este o altă rasă… ceva rece și repingător. O rasă ce nu a mai putut să zboare și care prindea în energia ei grea alte tipuri de energii. Atunci i-au prins și pe ei.

Este o rasă ce se găsește pe Pământ?

Sunt târătoare (pulsul i se accelerase, respirația devenea din ce în ce mai grea și apăsătoare).

Ce s-a întâmplat cu acești dragoni când au început să fie manipulați?

Li s-au tăiat legăturile și au început să funcționeze cu noua rasă și AU DEVENIT SERVITORII LOR (starea de furie a apărut instantaneu în corpul ei emoțional, manifestându-se prin tot corpul)

Prin tehnici aplicate a revenit din nou la starea de observator.

Doar elementalii au devenit servitorii lor. Restul nu a mai ajuns pe Pământ atunci, au rămas în straturile superioare așteptând…

Au început să vină și din alte locuri… vibrația lor fiind din ce în ce mai mare, au venit pe Pământ doar unii dintre ei și doar în locurile pure. Cei mai mulți elementali au fost pierduți și s-au întors împotriva rasei lor, devenind sclavi. Energetic, sunt ținuți cu niște lanțuri de picioare și li s-au tăiat vârfurile aripilor ca să nu mai poată zbura. Unii dintre ei sunt captivi, zac, nu fac nici bine, nici rău. Altora li s-a promis, în schimb, multă putere și au fost corupți. Mulți au murit sau au fost uciși, iar alții au fost transformați în altceva. Sunt niște experimente… cei cu multe capete, hidre.

Sunt experimentele acestei rase. A-NU-NAKI cred, așa pare… și reptilieni. Par să plece din același punct, doar că unii au rămas mai jos și alții s-au dezvoltat mai mult. Este mult prea întuneric, nu vreau să merg acolo… (spaima resimțită în glasul ei se transferă în corp, acesta devenind tensionat).

 

NAȘTEREA UNOR DRAGONI

… a trebuit să părăsesc planeta aceea. Mi-au spus că este prea periculos și eu am devenit prea vizibilă și că ar trebui să ne ascundem în cerurile mai înalte. Și nu mi s-a mai permis să fac nimic acolo. A trebuit să plec (o spune cu regret în voce).

Ce făceai tu mai exact acolo?

Luam informație de la Tatăl Divin, cream celule care se multiplicau. Odată ce aveam informația, ea se combina cu informația regnului vegetal și așa se nășteau dragonii. Iar cei care se nășteau din apă, la bază era celula apei, memoria apei. Pentru cei născuți din lavă, memoria magnei terestre, astfel încât ei se nășteau din memoria Tatălui Divin și a elementului predominant în ADN. Ei simțeau acel element pentru că se nășteau din acel element.

Acesta este motivul pentru care ei sunt atât de diferiți și au puteri diferite. Sunt atât de diferiți pentru că elemetnul de bază îi conduce să facă lucruri diferite și să opereze la niveluri de conștiință diferit. A fost o muncă uriașă și atât de frumoasă.

Care este forma ta?

Eu nu am o formă, par a fi translucidă, aurie și parcă levitez. Dar, în schimb, forma dragonilor a fost o reproducere a ceva ce mai fusese făcut și în alte universuri, doar că aici experimentul a contat în a-i uni cu elementele pământului, cu materia densă, astfel încât ei să poată fi parte din elemente și să se poată hrăni și susține de acolo. Dar e prima oară când ei au apărut astfel, pentru că dragonii sunt prezenți în multe alte universuri și galaxii. Cei de dimensiuni joase pleacă de pe fosta lor planetă, iar cei de dimensiuni mai înalte vin din altă lume. Este un incubator în altă parte, mult mai sus.

Cum se numește planeta pe care i-ai creat?

Sa.. Ba… Da. SaBaDa. A fost casa mea acum mult timp. ACASĂ. Dar acum a rămas doar în informația păstrată în înregistrări. Nu mai este nimic acolo. A trebuit să o dezintegrăm. Era prea vizibilă și era periculos. Alții ar fi putut ajunge… de fapt au încercat să ajungă. Nu au reușit. Au fost lupte…

Luptele cu dragoni pe care ea le-a perceput de-a lungul vietii ei in vise, meditatii, cursuri etc. si de care imi povestea in interviul preliminar, au provenit si de aici.

Dar în acea lume a trebui să mă lupt și să apăr ceea ce iubeam. Și am făcut-o. Aveam nevoie să îmi trezească interesul. Dar luptele au fost și la alte niveluri și dimensiuni mult mai înalte. Și în această viață este despre poziționarea mea față de conflict și faptul că m-am ferit de conflicte întotdeauna.

Ce s-a întâmplat cu dragonii rămași acolo?

Tot ce s-a păstrat ca informație în genom, în celule, a putut fi salvat. Unii dintre ei, care trăiseră mult timp, au ales să ascensioneze și li s-a permis, alții au venit pe Pământ și au rămas aici.

Care e scopul celor de pe Pământ?

Totul e împărțit pe Pământ. Aici sunt cei care sunt sclavi și unii dintre ei nu mai reprezintă rasa, iar alții au fost împerecheți cu… sunt experimente de laborator. I-au împerecheat cu alte rase ca să îi facă mai puternici. Au fost păcăliți, corupți, iar acum îi servesc pe ei. Și unii sunt exact ca ei. Au devenit reptile, târâtoare.

Dragonii pe care noi îi cunoaștem aici pe Pământ din ce categorie fac parte?

Sunt împărțiți. Trebuie să fim foarte atenți că unii dintre ei sunt foarte înșelători, foarte înșelători. Vor să păcălească. Sunt cei care au foat înrobiți. La suprafața pământului, elementalii astăzi sunt peste 3 sferturi sub dominația lor și au devenit reptile. Mai sunt cei care au rămas cu aripile întregi și fideli memoriei lor originare care curăță și fac bine. Din cei care au fost cel mai puțin în contact cu oamenii, unii s-au retras în munți. Exact ca oamenii. Ei sunt puri.

Cum se poate face diferența dintre ei?

Cei mai mulți au aripile tăiate. Le-au făcut asta ca să nu mai poată zbura și să devină la fel ca stăpânii lor, reptile. Și să-i poată folosi ca experimente în laboratoarele lor. Au colțul aripilor tăiate. Nu pot zbura prea sus. Nu se pot ridica mai mult de a 4-a dimensiune, maxim a 5-a. Unii au reușit, dar cei mai mulți nu. Unii chiar au început să sâsâie. Iar asta niciodată nu făceau dragonii.

Prin ce elemente se diferențiază dragonii puri de cei impuri?

Prin aripile tăiate. Le poți cere să îți arate aripile și le poți cere să îți spună în slujba cui sunt. Și energetic vei ști. Dintre dragonii puri, unii nu vor ști să spună în slujba cui sunt, că nu au fost învățați să fie în slujba cuiva, dar ceilalți dragoni, cei impuri știu. Pentru că sunt servitori.

Care este motivul apariției mult prea frecventă a lor în viața ta pe Pământ?

Au nevoie de ghidaj… este despre a se lucra cu ei. Au nevoie de informație, de a ști cum se pot regenera. Și asta pot să fac eu. Alți dragoni sunt speriați și nu mai vor să interacționeze energetic cu nimeni. E o lume mult prea înaltă care e acolo și îmi cere să mă reconectez cu ea. Este despre esența mea. Am nevoie să mă conectez cu ea, dar nu știu dacă pot face față. E ca și cum m-ar împiedica ceva, sau e ceva ce nu vreau să văd. Eu mă simt parțial reconectată cu esența mea, prin amintirea a ceea ce am făcut pe planeta care nu mai există. Dar aici a fost doar o recreere, o replică. Informația vine de undeva de mai sus. Nu știu dacă vreau să văd și nu știu de ce… se poate să nu fie încă momentul.

Pentru a-i ajuta și pe acei dragoni care nu sunt pe pământ, am nevoie de informația din locul unde am apărut. Pe ei îi guvernează cu totul alte legi. Ei nu se supun legilor de aici. Sunt spirite bătrâne care au asistat la crearea universului și unii dintre ei sunt pe pământ acum ca să ajute. În locurile de putere ale lumii sunt. Dar trebuie să ajung la informația de acolo ca să mă pot conecta cu ei.

Ce informație și energie ai nevoie să îți aduci de la ei pentru viața prezentă?

Cei de pe Pământ mă conectează cu elementele și cu Pământul. Ei sunt amintirea mea despre vindecare și despre lucru cu energia într-un fel cu totul nou. Iar ceilalți deschid o ușă către celelalte dimensiuni. Cu cei de aici informația este parțială. Este o bucățică din cunoaștere.

……

Ai vreun mesaj pentru partea ta conștientă?

Ce e sus, într-o altă formă cei-i drept, dar la fel, este și jos. Raportul între energie și materie este diferit, dar în rest este la fel. Dezamăgirea este doar o altă față a uitării de sine. Și atunci când te știi pe tine, te cunoști, nu există dezamăgire. Așa cum nici alții nu te mai pot dezamăgi. Este doar o iluzie pe Pământ. Iar tristețea este o cale naturală prin care sufletul se exprimă, la fel ca și bucuria. Are nevoie să mă uit la ea, să o văd și apoi ea va dispărea. Va fi trăită și apoi e un proces normal care nu are de ce să îmi provoace frica de dezamăgire.

 

VIITORUL ALĂTURI DE DRAGONI

Cu noile condiții mergem în viitor și o descoperim pe Andreea care se află în pădurea din spatele casei.

Vorbesc cu dragonul locului. Ne bucurăm că ne-am regăsit. Mă simt fericită. Este ceva schimbat la mine. Sunt altfel, mă apropii de cine sunt eu cu adevărat și încep să scriu despre informația pe care o primesc. Sunt lucruri pe care oamenii trebuie să le afle, într-o formă care să nu-i sperie. Caut acea formă și când o voi găsi se va concretiza în articole, cursuri, discursuri. Dar e important ca oamenii să nu se sperie. Am nevoie să fiu foarte clară cu ceea ce vreau să transmit și apoi să o duc la un nivel la care creierul să nu se mai simtă amenințat. Poate fi sub formă de joc sau desen sau chiar poveste sau ceremonie. Și am nevoie să mă uit și la partea întunecată și să văd dacă poate fi făcut ceva. Iar dacă nu, să fiu capabilă să iert și să mă iert și pe mine. Pentru că toți acești dragoni transformați interferează foarte mult energetic și vreau să văd dacă pot fi ajutați. Iar dacă nu, să nu intervin cu nimic și să merg mai departe.

Vreau să mă iert pe mine pentru tot ce mă învinovățesc. Pentru tot ce aș fi putut să fac în plus. Pentru că la nivel energetic am ucis, am apărat ucigând alte forme de energie

Doar le-a impiedicat procesul lor de evolutie, pentru ca nu se poate ucide o energie, ci doar se poate transforma.

Îmi cer iertare față de aceste forme, în toate formele în care energia s-a manifestat prin ele și am nevoie să mă iert în toate locurile în care am crezut că știu mai bine, și am luat decizii pentru ceea ce am considerat că este binele acelei planete, crezând că manifest voința divină.

 

Foto: Henk Van De Goor

Citește și despre alte regresii aici.

Dacă vrei și tu să îți descoperi propria poveste printr-o sesiune de regresie hipnotică, găsești detalii mai jos.

posteaza un comentariu