Top
cifra destinului

De fiecare dată când aduc în discuție știința numerologiei, apare adesea întrebarea dacă destinul este predeterminat sau nu. Predeterminarea apare în toate sistemele de predicție și de analiză a structurilor umane și, la fel ca multe dintre aceste sisteme interpretativ intuitive, numerologia poate fi adesea utilizată pe post de oracol.

Codificarea ta are la bază numere care au fost alese de sufletul tău în momentul în care te-ai întrupat aici, pe planeta Pământ. Au fost codificate atunci, iar scopul tău nu este altul decât decodificarea lor. Au devenit atât de obișnuite și familiare, fiind în văzul tuturor încât sunt adesea trecute cu vederea … și asta mă duce cu gândul la cel mai bun loc de ascuns orice adevăr, și anume, în văzul tuturor (nu-i așa că suntem înconjurați de numere la tot pasul și nu dăm importanță semnificației lor absolut deloc?)

 

ALEGEREA ESTE ÎN MÂINILE TALE

Cu toate acestea, aflarea cifrei destinului te poate bloca în predeterminare sau te poate îndrepta spre credința că soarta ta este pecetluită.

Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Nimic nu este bătut în cuie, iar cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să te folosești de simbolistica numărului pentru a afla spre ce te îndrepți și ce sprijin ai (trăsături și abilități) pe drumul tău.

Oamenii își calculează cifra destinului fără a deține informații detaliate despre aceasta. Cifra destinului se manifestă, în principal, după 30-40 de ani. Ea reprezintă ceea ce încă nu am devenit.

Sună bine… când citim descrierea fiecărei cifre în parte, dar ceea ce nu cunoaștem este că avem de lucru până la îndeplinirea destinului.

Destinul, în numerologie, ar putea fi reprezentat de acel munte pe care îl avem de parcurs. Un drum de parcurs de la bază până în vârful lui. Degeaba ne calculăm cifra destinului și citim despre ea, dacă noi nu ne cunoaștem uneltele pe care le deținem pentru a ajunge acolo, pentru a urca muntele, pentru a depăși provocările întâlnite pe calea noastră.

Din cifra destinului descoperi lucruri care îți plac și care te definesc într-un mod corect, dar vei descoperi și lucruri care nu îți plac, pe care nu le accepți despre tine. Sunt aspecte pe care le negi la alții, dar le vei descoperi și la tine.

Cifra destinului conține informații clare, exacte despre calea pe care te îndrepți și pe care ai aprobat-o încă dinainte de naștere. De asemenea, poate dezvălui multe dintre trăsăturile și talentele înnăscute, dintre care unele s-ar putea să nu știi nici măcar că le deții! Sunt acele instrumentele pe care le poți folosi pentru a urca muntele ce reprezintă viața ta. Descrie direcția pe care o va lua viața ta, provocările și oportunitățile pe care le vei întâlni.

 

CUM SE CALCULEAZĂ?

Suma obținută din adunarea cifrelor datei de naștere (luate separat, una câte una) ne arată resursele pe care le avem pentru a ajunge la destinul nostru. Dacă această sumă o reducem la o singură cifră vom descoperi cifra destinului.

Exemplu. 11 mai 1984 (1+1+5+1+9+8+4 = 29; 2+9 = 11)

29, 2 și 9 reprezintă cifrele care îmi etalează resursele de care mă pot folosi pentru a ajunge la destinul meu.

 

Destinul îl poți manifesta în plan personal, dar și în cuplu. Să vedem pe scurt câteva elemente distictive.

 

MANIFESTAREA CIFREI DESTINULUI ÎN PLAN PERSONAL

NUMĂRUL 1

Destinul numărului 1 este acela al unui lider carismatic care este capabil să dezvolte o relație cu oamenii.

NUMARUL 2

Destinul numărului 2 este de a avea o viață socială, în care conectarea cu ceilalți este esențială.

NUMĂRUL 3

Destinul numărului 3 este să fie faimos, un artist care răspândește bucurie și farmec oriunde merge, care se exprimă și așteaptă să fie văzut.

NUMĂRUL 4

Destinul numărului 4 este acela al unui constructor al lucrurilor solide și durabile în plan material.

NUMĂRUL 5

Destinul numărului 5 este acela de a acumula experiență printr-o viață plină de aventură și libertate.

NUMĂRUL 6

Destinul numărului 6 este de a avea grijă de ceilalți.

NUMĂRUL 7

Destinul numărului 7 este acela de a căuta, studia în a dobândi înțelepciune.

NUMĂRUL 8

Destinului numărului 8 este binecuvântat cu realizare și prosperitate.

NUMĂRUL 9

Destinul numărului 9 este de a vindeca prin înțelepciunea dobândită, de a dărui și de a-și manifesta compasiunea.

NUMĂRUL 11/22

Destinul acestor 2 numere este de a fi vizionari cu idei unice pe care le transformă în realitate.

 

MANIFESTAREA CIFREI DESTINULUI ÎN CUPLU

Pentru a afla destinul cuplului se adună cifrele de destin ale partenerilor.

Să vedem care ar fi destinul cuplului și cum ar trebui să fie ei văzuți pentru a-și  îndeplini menirea cuplului:

  1. Cuplu LIDER, care dă direcția lucrurilor, independent și creativ. Dar când se manifestă aspectul negativ, umbra cuplului, partenerii pot da dovadă de dependență, neîncredere, dubii, lipsa curajului.
  2. Cuplu PARTENER, care se manifestă prin dinamism, răbdare și printr-o sensibilitate emotivă unul față de celălalt. Printre efectele negative întâlnim competiția (mai ales dacă ambii parteneri au cifra destinului 1), nemulțumire, izolare, nerăbdare, codependență.
  3. Cuplu CREATIV este cel care comunică, e optimist și vesel, sociabil. Umbresc aspectele antisociale, depresive, lipsa de comunicare, manipularea emoțională.
  4. Cuplu STRUCTURAT, care face parte dintr-un oarecare cadru, care are o stabilitate, structură și direcție prin care-și manifestă munca. Aspectele negative sunt lipsa direcției, angajamentului, planificării.
  5. Cuplu CĂLĂTOR, care să transmită celorlalți ideea de libertate, schimbare, progres, aventură, călătorie, noutate, distracție. Opusul fiind rigiditatea, frica de a ieși din standardul impus de minte și credințe, exces de libertate sau izolare.
  6. Cuplu FAMILIST, o combinație bună, care ne arată iubirea, datoria, frumusețea. Lipsa de responsabilitate, duritate, așteptări nerealiste, dragostea condiționată pot sta împotriva îndeplinirii destinului.
  7. Cuplu SPIRITUAL, care să transmită înțelepciune, intuiție, spiritualitate. Umbra se manifestă prin superficialitate, izolare, evitarea autodezvoltării.
  8. Cuplu FĂURITOR, destinat să dețină putere, notorietate, obiective mărețe, abundență, reușită profesională, realizare. Lipsa de control, lipsa financiară și superioritatea se pot regăsi ca părți negative.
  9. Cuplu PROFESOR, care să inspire prin transformare, compasiune, creativitate, dăruire, maturitate, prin a ghida, a ajuta impreună. Egoismul, lipsa de creativitate, agățarea de trecut pot fi provocările întâlnite.

 

Orice cifră a destinului se poate transcende, deoarece ea nu este finalul întregii vieți. Dar pentru asta este nevoie să ajungem în vârful muntelui nostru ca mai apoi, dacă dorim, să facem un pas pe vârful unui alt munte (fiecare cifră a destinului reprezintă un alt munte). Este inutil, fără rost, o pierdere enormă de energie și un efort mult prea mare să încercăm să urcăm alți munți care nu ne sunt destinați, doar pentru a ne satisface anumite dorințe și nevoi.

 

Fie ca tu să fii pe Calea spre vârful Muntelui tău și odată ajuns acolo să îți poți manifesta destinul la adevărata lui valoare!

 

Foto. Scott Rodgerson

Pentru o analiză numerologică individuală sau de cuplu, găsești detalii mai jos.

posteaza un comentariu