Top

Am transcris această Regresie Hipnotică ca un semnal pentru cei care frecventează diverse cursuri și integrează aspecte despre care nu știu de unde provin.

Numele clientei a fost înlocuit printr-o inițială pentru păstrarea identității.

I și-a făcut programarea cu dorința de a căpăta claritate și a primi detalii în legătură cu neliniștea și confuzia apărută în urma frecventării unui curs unde a avut de integrat o parte de umbră.

Și, de asemenea, mai dorea să afle detalii și despre o “inimă carbonizată” care-i apărea în diferite meditații, vise sau flash-uri.

 

Am cercetat

  • cauza esoterică originară a legăturii ei cu această umbră (am descoperit că a fost o veche înțelegere între ea – la nivel de suflet – și acea parte de umbră)
  • ce s-a întâmplat la acel curs

Imediat după intrarea în transă, I a fost cuprinsă de o stare de panică și frică. Tonalitatea i s-a schimbat, iar grimasele feței confirmau trăirea. Pentru a putea continua au fost înlăturate aceste stări prin aplicarea unor tehnici specifice.

De obicei astfel de stari reprezinta propriile rezistente care pot fi regasite sub diferite forme, pot fi bariere sau diverse obstacole aparute in calea solutionarii…

În urma îndepărtării stărilor de frică și panică, imaginile au început să apară, iar firul poveștii a căpătat formă.

 

DE UNDE A PORNIT TOTUL

Apariția unui templu alb, înconjurat de coloane mari albe i-au adus încântarea și surprinderea, stări redate prin mimică. Un templu care nu este pe Pământ și în care 12 ființe creează. Templul se poate modifica, lărgi, lăți, în funcție de nevoile acestor ființe care arată ca niște fuioare de lumină înalte. Ele creează lumi, creează pământul… (iar exact în acest moment apariția unei dureri foarte mari în suflet, a condus la aplicarea altor tehnici de îndepărtare a acestei dureri).

Imediat ce a fost eliminată durerea povestea a continuat…

 

Care este procesul de creație a acestor lumi?

Aceste ființe se conectează cu ființe din univers și creează pământul, este ca și cum s-ar uita în jos și l-ar proiecta – alb, verde, albastru. Creează mai întâi straturile interioare, învelișul dur al pământului, iar acolo este chemat sufletul pământului care începe să sufle viață. E o ființă mare, e ca o zeiță a luminii care suflă viață. Iar apoi se adaugă strat după strat până la straturile exterioare. Și fiecare ființă știe ce are de făcut… sunt milioane și milioane de ființe care proiectează. Este ca o construcție holografică, este arhitectura. Și doar ființele care sunt alese vin acolo.

Prin ce proces sunt alese aceste ființe care vin?

Sunt cele care au mai făcut asta înainte, dar și cele care vor.

 

Spune-mi tu cum arăți?

Nu am o formă, sunt ca un cocon auriu. Iar în jurul meu gravitează ceva care mă deranjează și nu mă lasă să-mi fac treaba, este ca un bâzâit metalic de jur împrejurul meu, ca un țăcănit.

 

Ce este acel bâzâit?

Mă dispersez și observ frecvența pământului. E ca și cum mi se pune o bandă metalică care îmi strânge tâmplele și care țăcăne încontinuu. De fapt, hmm eu…singură îmi pun această bandă. Straniu!

 

De ce faci asta?

Eu așa cred că este mai bine. Altfel nu pot să fac față aici, pe pământ. Dar mai e ceva sau cineva în spate care mă sfătuiește să fac asta. E ca o tornadă, ca un vârtej negru, care pare foarte puternic, dar doar… pare.

Care este scopul lui?

Se dă o voce a conștiinței, dar de fapt nu este așa. Se folosește de frică, care este ca un combustibil, este energie… ca o hrană. Și pe măsură ce pământul se populează adună din ce în ce mai mult. Și se folosește de naivitatea celor care vin de sus, într-un fel. Îi subjugă pentru acest combustibil, iar ei nu își dau seama, pentru că le apare mentalul.

Și îmi spune: pune-ți asta că așa au făcut și alții. Și-mi arată o bandă neagră.

 

Și tu ce faci?

Eu nu știu ce să fac… că sunt foarte, foarte dispersată. Nu mai sunt întreagă, am rămas doar o bucățică (aici se simte vocea ei tremurândă, care cu nostalgie își amintește de ceea ce a fost odată).

 

Dar cum ai ajuns astfel?

Nu se putea altfel. Mi s-a spus că suntem prea mari, și atunci ne-am dispersat ca să venim, iar eu am luat decizia asta pentru mine. Restul nu știu ce au făcut (cu mare greutate și apăsare îmi spune asta).

 

Citește-i ADN-ul eteric al acestei tornade și spune-mi ce observi?

Este anti-materie. Este o experimentare. Nu este nici bun, nici rău, ci doar un experiment. Nu este rău, ci doar este perceput astfel.

 

De ce este perceput ca rău?

Pentru că el se hrănește cu frica, dar cineva trebuia să o facă și pe asta. E o formă a tuturor manifestărilor. Și de aici s-au desprins altele, care au vrut să fie independente. De aici s-au născut anti-cerurile și materia întunecată, dar atunci nu era asta. Era doar un experiment.

Cum s-a ajuns aici de la acel experiment?

A fost tot mai multă energie joasă și ființele de sus nu au putut ține vibrația și au coborât, au uitat cine sunt, au început să dea nume și atunci a început să se materializeze, astfel au început să coboare pe pământ forme gând. Când oamenii au început să creadă în iad, atunci a fost momentul. Și tornada asta a venit pe pământ.

 

Care este legătura lui cu aceste fuioare?

Se pare că ele l-au creat ca să adune ce era posibil eșuat, ce eșua urma să fie strâns ca un aspirator, dar nu se aștepta nimeni la asta.

 

Și cum a prins viață această formă?

Când oamenii au început să fie răi unii cu alții și să pună nume. În acel moment le creau, chiar dacă nu știau, le dădeau nume și le creau… și mai mulți se replicau.

 

Care este motivul pentru care această formă ți-a apărut în această viață?

Să știu de unde a plecat totul, să înțeleg că și eu am creat acest experiment.

 

Care este legătura ta cu acele fuioare?

Suntem ca un fel de sfat, am făcut parte dintre ele, dar acum nu mai sunt ce am fost.

APARIȚIA UMBREI LA CURS

Ce se întâmplă mai exact la acest curs?

Este o energie foarte, foarte grea aici… ca și cum o parte din oameni sunt ca niște păpuși pe sfoară în mâinile lor, a acestor umbre. Fac ce li se spune. Le-au chemat și ele au venit… la unii sunt mai multe, la alții mai puține. Ideea de la care a plecat cursul nu a funcționat prea bine. Intența a fost bună și s-a născut în lumină, dar imediat după, formele gând au fost prezente și ele, au născut alte forme care au dat acces altora să fie acolo și să se hrănească cu energie.

 

La ce te referi prin aceste forme gând?

Dacă aș face asta… dacă aș spune asta… mai iau de aici un pic, de dincolo un pic… Și așa s-a născut cursul.

 

Descrie-mi ce faci tu acolo, la curs?

Îmi accesez subconștientul și este ca și cum aș fi desfăcut un capac și banda asta mă face să cred că sunt umbra pe care am găsit-o și îmi limitează accesul la o frecvență mai înaltă… mă ține foarte jos și… îngerul acesta este o bucățică din întreg. Are o formă de înger, dar este forma care a luat-o în mintea mea ca să mă impresioneze. Ce era atunci, nu mai e acum, pentru că toate aceste forme au devenit independente și-i satisfac propriile interese.

 

Ce se întâmplă mai departe?

A apărut această formă care m-a condus până în ziua de azi, până aici.

 

Aici și acum vrei să te eliberezi de această bandă?

Da și tot ce a mai rămas din acea formă.

 

Poate această umbră să ia parte la acest proces?

Ea e prea mică ca să facă asta, să elimine banda, înțelegerea nu a fost făcută cu ea, trebuie să mă duc acolo unde am făcut înțelegerea.

  

Înainte de a merge acolo mai are ceva să îți comunice?

Da, că îngerii pot fi dominați doar prin preluarea mentalului, e punctul lor slab… mentalul îi sabotează.

 

Și cum își pot prelua mentalul?

Dacă au implanturi și au făcut contracte e mai greu, dar pot totuși printr-o mare disciplină și rigoare. Și prin arderea a tot ce este între inima lor și exterior.

 

De ce nu între minte și exterior?

Pentru că numai inima este capabilă să ardă tot ceea ce este materie și apoi mintea o va urma. Nu invers. Trebuie să se transforme în temple de lumină și doar atunci mintea va îngenunchea în temple.

 

Și prin ce ar putea sa face această ardere?

Prin iubire și compasiune pentru tot.

 

Există vreo legătură între această ardere și inima carbonizată de care povesteai?

Am crezut că este singurul fel în care pot rezista aici și am făcut asta… am micșorat totul, ca să nu știe nimeni cine sunt… nici măcar EU. Și am intrat în rolul de victimă. Din acel rol s-a născut totul. Și în această viață, asta aș fi putut deveni: victima perfectă (cu o siguranță și o claritate în voce) iar banda m-a ajutat să nu mai știu cine sunt. Și mi-a fost de folos… în rolul acesta de victimă.

Vreau să merg la contract…a zis I

 

Mai are ceva să îți comunice această umbră?

O parte din ei, mulți dintre ei nu rezistă iubirii și luminii degajate prin iubire. Pentru că lumina nu poate exista decât în iubire. Alții ar rezista prin suferință foarte mare, pentru că ei ar vrea să se întoarcă la Creator, dar știu că nu-i va mai primi niciodată. Așa cred ei, așa crede și acest înger și asta m-a făcut și pe mine să cred.

 

Ce se întâmplă cu el acum, în momentul conștientizării tale?

E foarte slab, își pierde din putere… și se dizolvă încet, încet. (Energetic încă îl mai simțea la nivel de tâmple, ochi, urechi, gât, piept…)

 

Prin efectuarea unei scanari a corpului am putut observa ca eliminarea nu a fost completa, fiind necesare aplicarea unor tehnici speciale pana la eliminarea completa.

 

Să mergem la momentul în care ai încheiat acest acord…

Sunt în spațiu… încep să simt ceva cu care nu știu ce să fac, ca și cum mă sufoc, nu mai am aer și încep să mă simt singură și atunci apar ei. Sunt patru…

 

Cum arată?

Sunt ca niște cărți de materie și-și schimbă forma mereu, în funcție de ce îmi este mie cunoscut, pentru a crede. Îmi vor energia, ca să hrănească coconul și pe ei. Ei sunt copiii tornadei, iar ea a căpătat o inteligență proprie. Aceștia au un nivel foarte jos și profită de orice stare, de starea mea. Au știut exact când să apară pentru că eu nu mai eram întreagă. Și materia mă făcuse vulnerabilă. Atunci când m-am dispersat și am ajuns doar o bucățică…

 

Să mergem acum la un moment important…

E ca și cum m-ar obliga… dar eu nu vreau banda asta… îmi spun că „sunt reguli noi aici, tu nu le știi. Noi te putem ajuta.” Le este frică că s-ar putea să le eșueze planurile dacă nu reușesc să mă convingă și pierd astfel o sursă de energie… mă trimit la tornadă.

ÎNTÂLNIREA CU CONSILIUL CELOR 12

Am ajuns în consiliu. Sunt trimiși voluntari pe pământ. Negativitatea a crescut mult mai mult decât se așteptau. Oamenii se măcelăresc între ei și riscă să distrugă tot.

 

Care este scopul acestor voluntari?

Să stabilizeze, să fie un focar de lumină…li se transmite să se conecteze cu cine sunt cu adevărat, dar nu le spune nimeni de inimă. Mie nu mi-a zis nimeni de inimă, ci doar de lumină. Este o neînțelegere.

 

De ce nu primesc mai multe detalii?

Pentru că cei 12 au nevoie să intervină, pentru a menține echilibru.

 

Prin ce anume intervin ei?

Desprind din energia lor fante de lumină care au mai fost în alt sisteme și știu cum să facă, cum să manipuleze energia și lumina… și-i trimit pe toți pe pământ. Unii dintre ei au nevoie de acomodare. Sunt puțini cei care vin direct.

Cei 12 consideră că e nevoie să ajute și așa, să susțină, și li s-a dat voie până acum de Dumnezeu Creator.

 

Și ceilalți voluntari?

Sunt suflete în diverse stadii de evoluție care se învoiesc să vină pe Pământ… am făcut o dată parte din cei bătrâni… de mult, de mult. Și acum sunt asta.

 

REÎNTÂLNIREA CU TORNADA ȘI CURĂȚAREA

Este în fața mea și îmi spune că e mai mult de atât… la consiliul celor 12, ființa din care eu atunci m-am desprins a declarat că va face tot ce îi stă în putință ca planul pentru Pământ să funcționeze și că mi-am asumat asta, iar ceea ce a urmat nu a fost decât cu acordul meu… zice că ce a fost făcut a fost făcut…

 

Dar de acum se pot schimba regulile?

Îmi spune că eu pot face asta doar pentru mine, dar sunt mulți alții implicați și ei nu pot fi eliberați. Doar eu pentru mine în viața asta pot face.

”Fă ce vrei” îmi spune.

 

Care va fi impactul asupra celorlalți când tu vei face asta?

Se va produce o undă în energia comună, pe fiecare în parte, în funcție de nivelul lor,  îi va impacta diferit. Sunt procese individuale acum, nu se implică nimeni de sus.

 

La nivel colectiv, ce se va produce prin eliberarea ta?

Sunt 72 de fire, unele devin aurii, iar altele nici nu apucă să ajungă la acele ființe. ajung doar la cele care sunt pregătite… cu cât se eliberează mai mulți cu atât cei dintâi îi vor ajuta pe ultimii să conștientizeze și să își dea voie să vadă cine sunt.

 

Eliberarea individuala conduce le eliberarea in masa

 

Tu cum te-ai descrie în acest proces?

Sunt parte de dumnezeu și în viața asta am vrut să mă trezesc și să mă ridic.

 

Și prin ce proces ai decis asta?

Aici și-a exprimat nevoia de a merge la baie…

 

De fiecare data cand le spun clientilor de aceasta situatie – de a simti nevoia sa mearga la baie in timpul sesiunii – ma privesc uimiti, mai ales daca au fost chiar inainte de a intra in sesiune. In primul rand este o nevoie fiziologica, iar din punct de vedere energetic nevoia este de a elibera anumite emotii din corp.

 

Revenind, am realizat din nou inducția, de această dată mai scurtă, și am continuat firul poveștii… cu eliminarea acelei benzi.

 

Descrie-mi procesul de eliminare?

Banda are niște filamente foarte lungi… trebuie să o elimin cu foarte mare grijă. Este un filament lung care duce la inimă și scoate energia. Inima generează un câmp prin bătăile inimii, iar filamentul acesta captează pulsațiile, electricitatea o duce în creier și alimentează prin asta mentalul, formele gând, paraziții… parazitează tot corpul.

 

Ce s-ar întâmpla cu acest câmp generat de inimă și ce ar alimenta… dacă nu ar exista această bandă?

Ar fi mult mai slab… e o sursă de energie, aparent pentru mine. În realitate formele mele gând alimentează astralul inferior și toți paraziții care se hrănesc cu aceste forme gând și care la rândul lor hrănesc alți paraziți mai mari.

Nu ar alimenta nimic, ar fi o antenă, care coboară lumină și energie de sus, ar fi ca filamentul din bec… și astfel aș putea deveni propria lumină.

 

Continuă acum procesul…

Sunt la nivelul inimii și am nevoie să tai unele filamente, că altele dispar… e ca o plasă care cu timpul va înconjura toată inima. În sus, unele fire se desprind singure, trebuie făcut dinăuntru în afară, tot timpul, invers e periculos pentru că se poate strica iremediabil.

Iar în creier filamentele ajung până la nivelul axonilor, sunt afectate toate legăturile neuronale. Stimulii exteriori – frica, panica, invidia, ura – hrănesc cel mai bine setea de putere… și filamentele acestea acționează ca niște terminații nervoase artificiale care fac legătura la aceste emoții și credem că sunt ale noastre… și într-un fel sunt, dar de fapt nu sunt. Dizolv filamentele doar acceptând că ale sunt, conștientizându-le.

Iar banda de fapt înconjoară tot capul, e ca o coroană în cruce, deasupra capului.

Dizolvarea aduce diverse emoții… furie în primul rând și sentimentul de nedreptate.

 

Scanarea din nou a corpului conduce catre descoperirea unei energii in gat pe care o descrie ca pe o sita care are si ea legatura cu banda. Imediat ce este indepartata, trecem si la eliminarea emotiilor intalnite in corpurile subtile.

 

Cum percepi acest proces de eliminare a acestor emoții?

În acest proces de eliminare a acestor energii trebuie să fim foarte preciși cu aceste emoții, de unde anume vor fi eliminate că deja energia pământului nu ne permite să curățăm ca altă dată, să găsim alte soluții. Chiar și la nivel individual trebuie multă precizie… trebuie să-l protejăm, să avem grijă de el și să înțelegem că nu mai face față.

 

Cum putem face acest lucru cel mai bine?

Să ne conectăm la el și la toate ființele lui și să-i ridicăm vibrația prin rugăciune – fiecare în ce crede – orice vine din inimă, dar trebuie să fie curată, puternică… prin mantre, lumânări, vizualizări, prin conectarea cu Gaia, ființa care-l animă. Trebuie să ne acordăm cu inima (aici se observă prin gestica corpului și a mâinii drepte, cum parcă mângâie această ființă a pământului, o drăgălește).

 

Simt o tristețe foarte mare pe care aș vrea să o curăț… o percep în piept, gât și față.

 

Si astfel am trecut la eliminarea acestei tristeti care este o energie de frecventa joasa. Se pare ca discutia noastra initiala din etapa pre-sesiunii a fost de folos, pentru ca a comunicat orice a sesizat si perceput dincolo de intrebarile mele.

 

În încheiere, cu noile condiții obținute am mers pe o linie temporală a viitorului și I descrie:

Văd conectare de la nivelul inimii, creșterea gradului de compasiune, înțelegerea legăturilor subtile dintre oameni și cauze și efecte. Pe mine mă văd canalizând lumina și dându-mi acces la informațiile de care am nevoie și folosindu-le pentru a ajuta oamenii. Sunt împăcată și îmi regăsesc motivația de a trăi și înțeleg că aceste focare de lumină sunt mai puternice cu cât sunt mai mulți oameni în același loc și același timp. Grupuri de oameni… care fac lucruri simple, nimic complicat… să stea lângă apă, pe pământ, în pădure, lângă arbori.

Când ei se grupează, lumina crește exponențial, vibrația crește și pământul se poate scutura de ceea ce nu mai are nevoie. Aceasta este misiunea… prin unire pică armuri, și oamenii fac aceste procese chiar dacă inconștient și chiar dacă nu înțeleg ce se întâmplă. Și în acel adevăr nu mai poate rezista nimic, nu se mai poate dezvolta nicio iluzie. Este ceea ce este!

Dacă vrei și tu să îți descoperi propria poveste printr-o sesiune de regresie hipnotică, găsești detalii mai jos.

posteaza un comentariu